Fii ATENT când spui acestor 3 ZODII cele mai mari SECRETE ale tale

De la petreceri surpriză la conexiuni pe DL, există doar câteva secrete pe care nu le putem spune celui mai bun prieten al nostru fără ca întreaga lume să afle.

26 mai 2023, 07:09
Fii ATENT când spui acestor 3 ZODII cele mai mari SECRETE ale tale

Zodii cu secrete. Cu toții avem acel prieten căruia nu-i putem împărtăși niciun secret pentru că nu și-ar putea tine gura închisa. Acest aspect al personalității lor nu ne face să-i iubim mai puțin, ci doar ne face să ne păstrăm secretele puțin mai aproape. Dar dacă prietena ta a spus prea multe dintre secretele tale, s-ar putea să nu fie în totalitate vina sa, deoarece, potrivit astrologului Brandyn Lee, cele mai mari bârfe au adesea unul dintre aceste trei zodii în diagramă, ceea ce le face mult mai dornice de a împărtăși ceea ce au auzit .

De la petreceri surpriză la conexiuni pe DL, există doar câteva secrete pe care nu le putem spune celui mai bun prieten al nostru fără ca întreaga lume să afle. De cele mai multe ori, dorința sa de a bârfă nu vine dintr-un loc rău intenționat, mai ales dacă este unul dintre aceste trei zodii. Astrologul Brandyn Lee împărtășește care membri ai zodiacului sunt cel mai probabil să verse ceaiul, deși este important să reții că acest lucru nu se aplică tuturor. Așa că data viitoare când întâlnesti una dintre aceste zodii, nu uti face griji să ii verifici în funcție de zodia lor – dar poate nu iti împărtășesti imediat povestea întregii vieți.

Tainele Horoscopului Egiptean deslușite de Mihai Voropchievici. Care sunt cele două zodii care pot face în viață orice își propun: „Se adaptează ușor la orice situație ivită”

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Planeta conducătoare a Gemenilor, Mercur, guvernează comunicarea, așa că zodia de aer și-a primit porecla de „comunicatorul” zodiacului. Așa că data viitoare când ai de vărsat niște ceai fierbinte, s-ar putea să vrei să te plictisești să le spui prietenilor tăi Gemeni, pentru că împărtășirea secretelor este, practic, parte a ADN-ului lor.

Mercur a ieşit din retrograd, dar bântuie prin zodiac. Previziuni Camelia Pătrăşcanu

„Gemenii sunt atât de implicați în discuții încât, uneori, secretele le scapă în mod natural înainte de a-și da seama că au spus ceva”, spune Lee. De asemenea, astrologul avertizează că zodia de aer poate chiar înfrumuseța adevărul pentru a face povestea mai interesantă sau pentru a se potrivi cu un grup.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)
S-ar putea să fii surprins să vezi Scorpion pe această listă, dar misterioasei zodie de apă îi place în secret să stârnească dramă. Dragostea lor pentru amestecarea in oală este pentru că sunt „tipul care vărsă ceaiul și apoi se comportă de parcă nu ar avea nimic de-a face cu el”, spune Lee, și nu le este frică să fie „manipulatori pentru a scoate un secret din el” și nici din tine.

„Fii de partea lor rea și îți vor pune toate cărțile pe masă și nici măcar nu se vor gândi de două ori la asta! Când vine vorba de propriile lor secrete, ei sunt tacuti. Dar al altcuiva? Sa dam drumul la discutie!” avertizează astrologul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.