Fii sinceră: cât de confortabil te simţi complet goală în faţa iubitului?

Nu există femeie în lume, indiferent cât de bine ar arăta, care să simtă total confortabil goală în faţa bărbatului, pentru că fiecare reprezentantă a sexului frumos are cel puţin un complex referitor la trupul ei.

24 mai 2013, 07:34
Fii sinceră: cât de confortabil te simţi complet goală în faţa iubitului?

Modelul Megha Kawale, una dintre femeile pe care multe persoane le-ar considera perfecte fizic, marturiseste ca „nu exista femeie pe lume care sa se simta atat de bine in pielea ei incat sa nu aiba macar un moment in care sa-i vina sa se ascunda de iubit. Fiecare femeie are nemultumirile ei si factorii care o fac sa se simta, macar uneori, nesigura pe sine”.

Huffington Post scrie despre cazul unei femei care a reusit sa se ascunda de iubitul ei timp de doi ani. „Ma asiguram ca am mereu acoperite burtica si coapsele”, scrie aceasta. „Timp de doi ani am fost intr-o relatie la distanta, fapt ce m-a facut sa ma simt cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Dar cand, dupa doi ani, s-a ivit momentul in care el m-a vazut goala complet, fara niciun fel de material care sa ma acopere, am izbucnit in plans”, scrie femeia intr-o postare pe Reddit, care a captat atentia publicatiei Huffington Post, dar si a lui Gena Kaufman, scriitor si editor de relatii la editia americana a revistei „Glamour”.

Poziţii sexuale PICANTE pe care orice cuplu ar trebui să le încerce

Totusi, se poate ca o femeie sa se simta atat de complexata de propriul trup incat sa nu se dezvaluie persoanei iubite?! Se pare ca nu. Chiar daca fac dus impreuna si sex cu lumina aprinsa, deasupra asternuturilor, orice femeie o sa se simta un pic jenata de ceva ce o nemultumeste la corpul ei. Poate fi vorba de burtica, de coapsele care au depuneri de celulita, de bratele ei prea groase, de vergeturile de pe solduri.

Continuarea pe Lyla.ro