Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor va lucra la cabinetul unui senator

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, cele două fete ale sale și mama lor au rămas fără o sursă de venit. Impresionat de tragedia din familia lui Corneliu Vadim Tudor, senatorul Haralambie Vochiţoiu, a decis să le ajute pe fetele Tribunului, făcându-le o ofertă de angajare la cabinetul său.

22 sept. 2015, 11:08
Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor va lucra la cabinetul unui senator

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a acceptat oferta de muncă făcută de senatorul Haralambie Vochiţoiu şi a mers, marţi, la Senat, pentru a semna actele de angajare, informează stiripesurse.ro. Cel mai probabil, Lidia va lucra la subgrupul UNPR din Senat.

Soţia lui Corneliu Vadim Tudor a spus că şi-ar dori un loc de muncă pentru fete. Am decis ca una dintre fiice să fie consilier parlamentar. Va fi angajată la cabinetul meu senatorial. Sunt convins că tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis şi către fete. Una dintre ele vor avea un loc de muncă în Senatul României„, a declarat la România TV parlamentarul Haralambie Vochiţoiu.

Lidia Tudor a mărturisit că tatăl ei nu a dorit ca ea să facă politică. „Tatăl meu nu şi-a dorit pentru mine să intru în politică şi nici eu nu-mi doresc să intru vreodată în politică, din cauza experienţei pe care a avut-o el în politică şi din cauza faptului că politica din România nu este un domeniu în care eu să intru. Nu am ce căuta acolo. Politica nu este pentru mine„, a declarat Lidia, fiica cea mare a lui Vadim.

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat, joi, cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil, la ceremonia funerară fiind prezenți câteva mii de oameni. Sicriul cu trupul neînsuflețit al fondatorului Partidului România Mare a fost învelit cu drapelul național și fanfara militară a intonat Imnul țării, în timp ce militari din Garda de Onoare au tras focuri de armă.

CITEŞTE ŞI: Mărturisirile EMOŢIONANTE ale fiicelor lui Vadim Tudor: „Avem senzaţia că trebuie să se întoarcă acasă” VIDEO