Fiica cea mica a magnatului Dan Voiculescu intră în afaceri. Tânăra de 23 de ani s-a asociat cu soţul unei foste candidate la prezidenţiale

Dana Voiculescu, fiica cea mai mică a omului de afaceri Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor, s-a apucat de afaceri la doar 23 de ani. Partener de afaceri îi este Dominic Bruynseels, fost CEO al BCR și First Bank.

09 nov. 2022, 11:08

Fiica cea mica a magnatului Dan Voiculescu a intrat în afaceri. Dana Voiculescu (23 de ani) controlează 99% din acțiunile companiei Mai Mai Credit IFN SA, furnizor de credite nebancare înființat juridic în decembrie 2021 și înregistrat în Registrul General de profil al BNR în vara acestui an, potrivit termene.ro, restul fiind în posesia lui Dominic Bruynseels, fost CEO al BCR și First Bank, a cărui soție, Ioana Ramona Bruynseels, a candidat în 2019 la președinție cu susținerea Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal (PPUSL), urmașul Partidului Conservator, înființat de Dan Voiculescu.

Bruynseels se numără și printre administratorii Mai Mai Credit IFN SA, alături de fostul vicepreședinte și director adjunct al Piraeus Bank și First Bank Viorel Mischie și de Cătălin Vasile Pârvu, fost CEO și prim-vicepreședinte al Piraeus Bank, conform profit.ro.

Director general al Mai Mai Credit este Dan Soare, fost șef pe marketing la diviziile românești ale Credit Agricole și Provident Financial.

 

Cu ce se ocupă firma fiicei lui Dan Voiculescu

Mai Mai Credit furnizează credite nebancare de nevoi personale. Se pot împrumuta sume de până la 10.000 lei, rambursabile în rate fixe și egale pe termene de maximum 60 de luni. De asemenea, se poate contracta o linie de credit, cu sume până la 3.000 lei și termen unic de rambursare 60 de luni, care presupune plata lunară a unui minim de 5% din suma trasă din credit, plus dobânda aferentă perioadei de folosire dintre scadențe.

 

Dana Voiculescu, fiica adoptivă a lui Dan Voiculescu. Omul de afaceri mai are două fete din prima căsătorie

Dan Voiculescu are două fete din prima căsătorie, Camelia și Dana. După decesul tragic al primei sale soții, fondatorul Antenelor s-a recăsătorit cu Liana, cea alături de care a adoptat-o, la începutul anilor 2000, pe Dana, o fetiță născută în octombrie 1999.

„De câţiva ani, creştem împreună un sufleţel care alături de cei patru nepoţei dau un sens aparte vieţii”, mărturisea Dan Voiculescu.

Acum, Dana a crescut şi în ciuda pasiunii pentru modă şi călătorii, s-a apucat şi de afaceri.