Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată definitiv la închisoare

Romina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, şi-a aflat pedeapsa, după ce a fost găsită vinovată de comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi de purtare abuzivă. Vineri, 6 septembrie, magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara au decis condamnarea definitivă a acesteia.

06 sept. 2019, 16:53
Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată definitiv la închisoare

În iunie 2018, Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și purtare abuzivă pe numele Rominei Rotariu, după ce a agresat un copilul de 2 ani până i-a rupt piciorul, chiar în grădinița deținută de părinții săi, la Timișoara.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au ajuns în spaţiul public abia în luna februarie a acestui an şi au stârnit numeroase reacţii acide.

Timp de trei săptămâni, copilul a fost internat în spital şi, suferise, pe lângă fractură, un şoc emoţional. La acel moment, Romina Rotariu a dat vina pe o criză de diabet.

Magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara au decis definitiv, vineri, 6 septembrie, condamnarea Rominei Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, Romina Rotariu trebuie să plătească daune de 20.000 de euro

În primă instanţă, în luna aprilie, după ce procesul a fost amânat până la stabilirea statutului angajatorului, Romina Rotariu fusese condamnată la patru ani şi patru luni de închisoare cu suspendare. Atunci, judecătorii au decis ca fiica lui Iosif Rotariu să plătească despăgubiri de 100.000 de euro.