Fiica Loredanei şi-a sărbătorit MAJORATUL. Cu cine petrecut toată noaptea FOTO

Elena, fiica Loredanei Groza și a lui Andrei Boncea, și-a sărbătorit recent majoratul cu o petrecere în care fiecare invitat a fost rugat să poarte ceva strălucitor.

19 iul. 2016, 08:32

Loredana și Andrei Boncea i-au făcut o surpriză Elenei: l-au invitat pe Mihail să cânte „Mă ucide ea”, una dintre piesele preferate ale sărbătoritei. Momentul a fost unul foarte emoționant pentru că Elena nu se aștepta la un asemenea invitat, ea fiind o fană a lui Mihail la ale cărui concerte a fost de-a lungul timpului, scrie Ring.

Smiley, bun prieten cu Loredana, dar și cu Elena, n-a venit cu mâna goală, ci, pe lângă multe jucării mari de pluș, i-a adus și pe cei patru băieți de la Shot, trupa pe care a lansat-o recent.

„Acum 18 ani aduceam pe lume ființa cea mai iubită din univers, pe Elena! Azi e majoratul ei… Când au trecut anii, de la o mogâldeață cu nasul în vânt la o domnișoară, am fost martora transformărilor ei. La mulți ani, prințesa mea! Să fii fericită și să ai parte de o viață ca în povești, prințesa mea! Te iubesc și îți mulțumesc că m-ai ales să-ți fiu mamă!”, a scris Loredana pe pagina ei de socializare.