Fiica lui Adi Minune, CRITICATĂ DUR de colegii de şcoală. Vezi ce făcea fata manelistului în pauze

Fata lui Adrian Minune a absolvit anul acesta clasa a VIII-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, un liceu de elită unde învaţă copiii bogaţilor din Capitală. Deşi profesorii care au instruit-o timp de patru ani spun despre ea că este o fată modestă, colegii spun că, totuşi, Carmen avea fiţe şi nu a vrut să se apropie prea mult de ei, ba chiar a evitat de fiecare dată să mănânce împreună la cantina şcolii.

07 iul. 2013, 12:28
Fiica lui Adi Minune, CRITICATĂ DUR de colegii de şcoală. Vezi ce făcea fata manelistului în pauze

Înaintea evaluării naţionale, fata lui Adi Minune dădea impresia că este foarte populară printre colegii ei. Toţi au lăudat-o pentru ţinuta cu care a venit la bal şi s-au bucurat să petreacă, alături de ea, câteva ore.

VEZI: Fiica lui Adrian Minune EXTREM DE SEXY la banchet FOTO

Se pare chiar că acesta a fost poate singurul moment în care colegii au putut-o admira mai bine pe fiica manelistului, pentru că, în rest, spun ei, fata i-a ocolit.

„Ea chiar dacă e o tipă modestă şi nu pare cu fiţe, a făcut un gest care totuşi i-a mirat pe colegi. Cât timp a învăţat în şcoala asta, niciodată nu a vrut să meargă la cantină, alături de ceilalţi, ca să mănânce. Pleca de fiecare dată în apartamentul pe care tatăl ei i l-a luat vizavi de şcoală, ne-a ocolit”, a declarat pentru cancan.ro unul dintre foştii colegi.

Şi asta nu e tot! Nici în pauze, spun copiii, frumoasa fiica a manelistului nu se grăbea să li se alăture. Avea mereu treburi mai importante la telefon sau pe Internet.

Absolventă a uneia dintre cele mai prestigioase şcoli din Bucureşti, Carmen Simionescu a trecut prin cele mai mari emoţii la evaluarea naţională. Fiica cea mare a manelistului a reuşit să ia doar o notă de trecere la matematică. Carmen a obţinut la această probă nota 5.40. Potrivit rezultatelor, aceasta este a doua cea mai mică notă obţinută în prestigiosul liceu.

Dacă la matematică nu a avut mare noroc, la limba şi literatura română Carmen a scos un scor mai bun. A luat nota 7.55, pesemne că a acordat mai multă atenţie acestei materii.