Fiica lui Adrian Enache, confruntare cu atacatorul libanez

Coşmarul continuă pentru fiica lui Adrian Enache. Tânăra se va confrunta marti din nou cu atacatorul ei. Atât Diana, cât şi atacatorul libanez au depus contestaţii la sentinţa judecătorilor.

25 aug. 2015, 06:49
Fiica lui Adrian Enache, confruntare cu atacatorul libanez

Diana Enache este aşteptată marti la Curtea de Apel Bucureşti, la un nou termen. Fiica artistului Adrian Enache a depus contestaţie la sentinţa dată de judecători pe motiv că cei 4 ani de detenţie primiţi de libanezul care a atacat-o şi a încercat să o violeze nu sunt suficienţi.

Contestaţie a făcut şi atacatorul, care speră la o pedeapsă mai mică. Astfel că cei doi sunt aşteptaţi din nou în faţa magistraţilor pentru a-şi expune pledoariile, moment în care tânăra va fi nevoită să retrăiască clipele de coşmar prin care a trecut în urmă cu mai bine de 1 an.

La începutul lunii iulie 2014, Diana a fost atacată de portarul blocului în care stă tatăl ei, Adrian Enache. Bărbatul a tăiat-o pe mâini şi a încercat să o violeze, iar Diana a ajuns la spital cu răni grave. Libanezul a fost condamnat anul trecut la 4 ani de închisoare pentru tentativă de viol.