Fiica lui Adrian Enache, despre libanezul care a atacat-o în 2014: „Ştiu cu câtă sete şi-a dorit să mă omoare”

Sunt patru ani de când Diana Enache a trăit cea mai urâtă experiență a vieții sale, fiind atacată și lăsată cu cicatrici chiar de paznicul blocului în care locuia. În cadrul unei emisiuni tv, fiica lui Adrian Enache a vorbit despre traumatizantul eveniment și despre faptul că agresorul său a fost eliberat toamna aceasta.

30 oct. 2018, 15:13

La patru ani de la experiența traumatizantă prin care a trecut, Diana Enache pare că și-a revenit complet. Este studentă la Drept și ocazional cântăreață, alături de tatăl său, iar frumusețea ei nu lasă pe nimeni indiferent.

Diana Enache, despre libanezul care a atacat-o

Diana Enache a rămas cu cicatrici pe sâni, așa cum se poate vedea în această fotografie

Totuși, conform mărturisirilor făcute la Antena Stars, Diana Enache este încă marcată de noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, când a fost atacată în scara blocului chiar de paznicul complexului rezidențial în care locuia, libanezul Ali Kanaan. „M-am maturizat foarte mult. M-am uitat pe poze, pe filmări. Nu înseamnă nimic pentru mine că agresorul a ieşit. Am o anumită temere cu privire la răzbunarea lui, pentru că știu cu câtă sete și-a dorit să ducă actul respectiv la bun sfârșit și nu s-a întâmplat ceva tragic datorită mie, mi-am dorit foarte mult să trăiesc. Dar nu vreau să rămână eticheta asta, vreau să depășesc în totalitate trauma. Viaţa mea nu se va învârti în jurul acestui subiect. E o temere în interiorul meu, dar o voi depăşi. (…) Nu am vrut să-mi ascund cicatricele pentru că sunt o parte din mine’, a declarat tânăra de 20 de ani.

După ce în 2014 a atacat-o pe Diana Enache cu un briceag, asalt dublat de tentativă de viol, libanezul Ali Kanaan a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiind în toamna aceasta eliberat condiționat. În urma atacului acestuia, fiica lui Adrian Enache a rămas nu doar cu trauma psihică, ci și cu urme adânci pe sâni și pe mâini din cauza loviturilor de cuțit. Motivul dat de libanez pentru atac a fost că era nervos și îi era foame.


loading...
Partenerii noștri