Fiica lui Adriean Videanu a plecat în călătorie în jurul lumii. Diana mai are de vizitat 157 de ţări FOTO

Fiica lui Adriean Videanu a plecat în călătorie în jurul lumii, alături de soţul ei. Până acum, fiica lui Adriean Videanu a vizitat 38 de ţări. 

24 dec. 2019, 11:23

Fiica lui Adriean Videanu a plecat în călătorie în jurul lumii, împreună cu partenerul ei de viaţă, juristul Bogdan Bălan, scrie wowbiz.ro. Cei doi s-au însurat în toamna lui 2017 şi, de atunci, dacă este să ne luăm după fotografiile pe care le postează, sunt într-o permanentă lună de miere.

Pe pagina desocializare a celor doi, construită ca un fel de blog de turism, Diana şi Bogdan îşi anunţă prietenii că obiectivul lor este să viziteze cele 195 de ţări de pe Glob. Până acum cei doi au fost în 38 de ţări, de pe aproape toate continentele.

Citeşte şi Adriean Videanu, parada modei pe plajă. Fostul primar are colecţie de slipi FOTO

„Munceşte din greu, călătoreşte şi mai din greu”

Diana şi Bogdan s-au pozat peste tot. În Kenya, insulele indoneziene Bora Bora şi Bali, Qatar, Maldive, Rusia, China, Noua Zeelandă, Tahiti, Japonia, Aruba, Thailanda, Malaezia, dovedind că Globul este prea mic pentru ei. Evident, destinaţiile europene nici nu mai merită menţionate, acestea fiind o formalitate pentru cuplul care are ca motto: „Munceşte din greu, călătoreşte şi mai din greu”.

Diana a absolvit studii economice la Londra, apoi a preluat conducerea companiei producătoare de marmură a tatalui ei, fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu. În iunie 2018, Adriean Videanu a fost achitat în dosarul în care a fost judecat alături de fosta șefă DIICOT, Alina Bica. În noiembrie 2016, Alina Bica a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului, însă a fost achitată pentru două infracţiuni de abuz în serviciu şi o alta de favorizarea făptuitorului. În acelaşi dosar, fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu.


loading...