Fiica lui Alain Delon dezminte zvonurile cu privire la starea de sănătate a actorului:”Tatăl meu nu are nimic grav”

Fiica actorului Alain Delon a ținut să dezmintă zvonurile alarmante cu privire la starea de sănătate a tatălui său, informează joi L'Express.

28 sept. 2017, 16:37
Fiica lui Alain Delon dezminte zvonurile cu privire la starea de sănătate a actorului:”Tatăl meu nu are nimic grav”

”Tatăl meu nu are nimic grav”, a spus Anouchka Delon în coloanele publicației Parisien ca reacție la zvonurile privind spitalizarea tatălui ei, Alain Delon.

Zvonul a fost declanșat miercuri, în urma unui articol publicat de Ici Paris sub titlul ”Spitalizare de urgență”. Rapid, informația a fost preluată în numeroase articole.

Anouchka Delon a confirmat atât spitalizarea cât și operația suferită la 19 septembrie de actorul în vârstă de 81 de ani, însă ca urmare a unei probleme „la nivelul arterei femurale”. „A fost o operație programată”, a spus ea asigurându-i pe fanii tatălui său că acesta este ”în stare bună și ar trebui externat curând”.

Ici Paris relatase miercuri că Alain Delon a fost internat după ce a acuzat dureri puternice de spate și la piciorul stâng și a fost supus unui bypass în cadrul unei intervenții care a durat peste 5 ore.

Delon, care a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, a fost foarte afectat la 28 august de moartea actriței Mireille Darc, care i-a fost parteneră de viață timp de zece ani și de care a rămas legat printr-o strânsă prietenie, a menționat publicația franceză.

”Sigur că a fost foarte afectat de decesul lui Mireille Darc, însă spitalizarea sa nu are nimic de-a face cu acest lucru”, a spus Anouchka ca răspuns la acest articol. „Trebuie să oprim îngroparea oamenilor, este insuportabil”, s-a plâns ea.

Citeşte şi Alain Delon, spitalizat de urgenţă. Celebrul actor a fost supus unei interveţii cardiovasculare