Fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta ştirile sportive. La ce post de televiziune va apărea

Fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta ştirile sportive, începând de marţi, 22 iunie. Maria va face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră”, de pe Prima TV. Ea a mai prezentat ştirile din sport pe Look Sport+, canal din portofoliul Clever, în studioul din Cluj-Napoca.

18 iun. 2021, 23:00

Fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta ştirile sportive. “Emoţiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeaşi emoţie, adevărat nu cu aceeaşi intensitate pe care o simţea tata, am trăit-o şi eu. Am simţit bucurie că mi s-a oferit această şansă, dar şi o emoţie puternică pentru ce va urma.

Fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta ştirile sportive

Pentru că ştirile trebuie să câştige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranţă, mă va ajuta să ajung mai aproape de public şi să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut.Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut şansa să am un debut la pupitrul ştirilor Look Sport Plus şi să învăţ de la cei mai buni. Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preţ de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la Bucureşti, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalţi să se poată baza

”, spune Maria Iordănescu.

Citeşte şi: Anghel Iordănescu rupe tăcerea la 6 ani de la arestarea lui Gică Popescu: „Gabi Oprea şi Victor Ponta mi-au cerut”

Anghel Iordănescu a dat în judecată Parlamentul României

Anghel Iordănescu a fost senator în două mandate consecutive, 2004-2008 și 2008-2012, motiv pentru care s-a ales cu o pensie specială care ar ajunge, conform unor surse, la 12.000 de lei pe lună!

„Generalul” a făcut parte dintr-o listă de 827 de foști parlamentari, care au beneficiat de acest beneficiu, însă, din martie 2021, pe baza unui act normativ, aceste pensii au fost desființate.

Anghel Iordănescu a intentat deja un proces Parlamentului României, alături și de Victor Babiuc, fost ministru al MApN.

Conform site-ului oficial al Parlamentului României, în perioada 2004-2008, fostul selecţioner a avut doar trei inițiative legislative, două respinse definitiv, iar una retrasă de către Senat. Apoi, în al doilea mandat, 2008-2012, a fost mult mai activ, a inițiat 16 proiecte legislative, iar trei dintre ele au fost adoptate.

Este vorba de modificarea Ordonanței Guvernamentale 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, Legea 53/2013, privind instituirea zilei române și Legea 176/2013, care stipulează modificarea și completarea Legii 299 din 13.11.2007 privind sprijunul acordat românilor de pretutindeni.

Conform ziare.com, la data de 20.09.2020 Anghel Iordănescu încasa două pensii speciale care, cumulate, aduceau venituri de 120.000 lei, aproximativ jumătate din acestă sumă fiind încasată în urma activității sale din Parlament. În vechile condiții, un fost senator primea o pensie de 2.500 lei pentru fiecare mandat.