Fiica Annei Nicole Smith, model la 6 ani. Vezi imaginile campaniei FOTO

Fiica modelului Anna Nicole Smith, care a murit în mod tragic, face primii pași în cariera de modeling, la vârsta de doar șase ani.

04 feb. 2013, 17:52

Dannielynn a moștenit de la mama ei părul blond și frumuseţea clasică – și chiar lucrează acum pentru Guess, casa de modă care a lansat-o pe mama ei.

Tatăl ei, Larry Birkhead, spune asemănarea cu mama ei, care a murit de o supradoză de droguri în anul 2007, îl şochează în fiecare zi, potrivit The Sun.

Într-un interviu acordat în exclusivitate, fostul iubit al Annei Nicole povesteşte că: „E ca și cum aş avea avea o mini-Anna Nicole prin casă. Dannielynn vrea sa-mi ia cartea mea de credit și să cumpere lucruri de la TV – la fel ca mama ei.

„Sare de pe canapele, încearcă să vadă filme de groază – mama ei adora filmele de groază. E amuzantă ca mama ei. Uneori mă uit la ea și e ca și cum mă uit la Anna”, a mai povestit Larry.

Anna Nicole a murit la vârsta de 39 de ani, după o supradoză accidentală de nouă medicamente  – atunci când Dannielynn avea doar cinci luni. După o ceartă asupra paternităţii, un tribunal a decis că Larry este tatăl său real.

Cel mai elegant copil din lume. Garderoba sa valorează câteva milioane de dolari