Fiica lui Aurelian Preda, mesaj sfâşietor la 7 luni de la moartea artistului: Daca aş putea să fac ceva să te văd măcar o clipă

Au trecut 7 luni de la moartea lui Aurelian Preda, dar fiica artisului, Anamaria Rosa, suferă în continuare la fel de mult.

03 mai 2017, 15:13
Fiica lui Aurelian Preda, mesaj sfâşietor la 7 luni de la moartea artistului: Daca aş putea să fac ceva să te văd măcar o clipă

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, a postat un mesaj sfâşietor pe pagina ei de Facebook, la 7 luni de la dispariţia tatălui ei. Tânăra este distrusă de durere.

Vezi si: Ce a făcut Aurelian Preda înainte să moară. Parcă şi-a prezis sfârşitul FOTO

„Tatal meu a implinit 7 luni de cand a plecat intr-un loc mai bun, langa Dumnezeu… 7 luni de cand este un inger, ingerasul meu pazitor.
Tati, imi este foarte dor de tine… de clipele minunate petrecute impreuna, de momentele in care imi aratai ca esti cel mai bun tatic, de sfaturile si cuvintele ce o sa-mi ramana imprimate toata viata in suflet si minte. Imi doresc din suflet sa te bucuri de ceea ce fac in urma ta si de promisiunile pe care le urmez. Daca as putea sa fac ceva sa te vad macar o clipa as face dar stiu ca langa Doamne-Doamne nu suferi, esti linistit si ai grija de noi toti ce te iubim !
Te iubesc enorm si o sa iti multumesc toata viata mea prin fapte si vorbe pentru tot ceea ce ai facut pentru mine, pentru tot ceea ce faci si vei face in continuare, chiar si dupa moartea trupeasca!
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, ingerul meu bun”, a scris fiica lui Aurelian Preda pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Fiica lui Aurelian Preda, primul interviu după moartea artistului: A suferit mult! Pierderea tatălui meu m-a afecatat foarte mare

Cântărețul de muzică populară, Aurelian Preda, a murit la vârsta de 47 de ani. Interpretul suferea de mai mulți ani de cancer. Artistul a primit diagnosticul de cancer în urmă cu şapte ani, însă a ţinut acest lucru ascuns pentru a-şi proteja familia.