Fiica lui Boureanu, ţinta unui obsedat sexual. Mesaje ŞOC primite de fata de 15 ANI

Ioana Boureanu pare că îi inspiră pe mulţi perverşi după ce şi-a dat tatăl pe mâna poliţiei, pentru că ar fi agresat-o.

15 sept. 2016, 07:07

Ioana Boureanu, 15 ani, a fost asaltată de „fani” pe Facebbook, care s-au declarat solidari cu ea şi s-au oferit să o ajute fie cu sfaturi, fie cu un umăr pe care să plângă. Unul dintre ei a abordat-o pe minoră extrem de suspect, tratând-o ca pe o femeie uşuratică. I-a spus că îi place abdomenul plat şi că îl excită faptul că i se văd coastele, i-a lăudat posteriorul şi chiar i-a mărturisit că a făcut o obsesie pentru ea: „Eşti extraordinar de frumoasă! Am poze cu tine peste tot în casa şi am un altar cu poza ta cât un perete”.

SCANDALOS. Cristi Boureanu, înregistrat de fiica sa: „Nu îţi place, marş! Poate te înscrie mă-ta la şcoala de curve.” VIDEO

Întrebată de un admirator dacă este fiica celebrului Cristian Boureanu Ioana a răspuns: „Din păcate, da”.

Fiica lui Cristian Boureanu, primele DECLARAŢII după ce şi-a acuzat tatăl că A BĂTUT-O

Discuţia a continuat în acelaşi ton, ce sugerează că Ioana nu prea o înghite pe iubita tatălui ei, Laura Dincă: „Are o gagică de 19 ani care vrea să fie modelul meu în viaţă, nu mă lasă să mănânc pentru că sunt foarte grasă, nu pot să ies să mă plimb în fata blocului singură pentru că e foarte periculos, n-am voie să ies cu prietenii pentru că e pierdere de vreme, nu pot să merg cu metroul pentru că am timp să mă hăhăiesc cu colegii şi nu e ok, n-am voie să mănânc pâine că fac celulită, nu am voie să fac poze pentru că nu vreau să fiu model etc”.