Fiica lui Cornel Palade, mesaj revoltător la adresa României: „Am plecat din ţară pentru că am fost supusă abuzului sexual”

Fiica lui Cornel Palade a transmis mesaj revoltător la adresa României. Ada locuieşte în Marea Britanie de aproximativ trei ani, când a decis să părăsească ţara noastră pentru o viață mai bună. Recent, a şocat internauţii cu o postare făcută pe reţelele de socializare.

24 mai 2022, 15:17
Fiica lui Cornel Palade, mesaj revoltător la adresa României: „Am plecat din ţară pentru că am fost supusă abuzului sexual”
Fiica lui Cornel Palade, mesaj revoltător la adresa României

Fiica lui Cornel Palade, mesaj revoltător la adresa României. Ada a povestit un incident care a lăsat-o cu gust amar. În perioada în care a locuit în străinătate, a avut încredere în mai mulți prieteni, dând de înțeles că aceștia ar fi de origine română, şi a rămas cu un gust amar după ce a fost dată afară din casă.

Citeşte şi: Romică Ţociu a dat cărţile pe faţă. De ce nu a mai fost văzut alături de Cornel Palade: „Important este că suntem sănătoşi”

Fiica lui Cornel Palade, mesaj revoltător la adresa României

Tânăra și-a continuat mesajul, susținând că România este o țară coruptă, în care a fost abuzată și tratată josnic, ba chiar abuzată sexual.

S-ar putea ca mulți să mă urască pentru ceea ce spun și să mă judece pentru ceea ce sunt, dar am ajuns în punctul în care nu îmi mai pasă ce spun alții. Am plecat din România în urmă cu aproape 3 ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, gândindu-mă că voi avea prieteni adevărați, care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, dar se pare că cel mai important lucru era chiria pentru ei…

6 luni după ce m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă. Apoi am rugat o altă persoană (să mă ajute n.r) și din nou m-am înșelat, am fost dată afară din nou pe străzi fără niciun motiv întemeiat.

Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi.

Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea.

Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele. (..) Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern.

Mă bucur atât de mult că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei. Am atât de multe lucruri de spus. M-am săturat să îmi țin gura închisă în legătură cu stilul de viață degradant și corupția care e în România„, a scris Ada Palade pe pagina sa de Facebook.


loading...
Partenerii noștri