Fiica lui Dan Diaconescu îşi lansează propria televiziune. Dona are planuri măreţe la doar 16 ani

Fiica lui Dan Diaconescu îşi lansează propria televiziune. La doar 16 ani, Dona Diaconescu are planuri mărețe și își dorește să continue tradiția familiei. Dragostea pentru presa scrisă, dar și pentru televiziune par să se fi transmis în familia jurnalistului.

23 nov. 2021, 09:01
Fiica lui Dan Diaconescu îşi lansează propria televiziune. Dona are planuri măreţe la doar 16 ani
Fiica lui Dan Diaconescu îşi lansează propria televiziune

Fiica lui Dan Diaconescu îşi lansează propria televiziune. Adolescenta urmează cursurile Liceului „Gheorghe Lazăr” din Capitală, unde, în mod frecvent, a redactat articole pentru revista școlii.

Citeşte şi: Dan Diaconescu revine la TV? Anunţul făcut de fostul patron OTV | VIDEO

Fiica lui Dan Diaconescu îşi lansează propria televiziune

Iar cum trend-ul podcast-urilor este urmat de tot mai mulți tineri, fiica celebrului prezentator TV și-a dorit să îmbine cele două și astfel să lanseze prima televiziune de podcast-uri din România, scrie Cancan.ro.

Subiectele pe care Dona Diaaconescu le va aborda fac parte din sfera cryptomonedelor, bursă sau pariuri.

1 Decembrie 2021 este data oficială la care fiica „tăticului OTV” va putea fi văzută în postura de prezentator TV.

Prima înregistrare cu Dan Diaconescu, după 7 ani

A apărut prima înregistrare cu Dan Diaconescu, după şapte ani. Patronul OTV a primit interdicţia de apărea şi a vorbi public, în urma condamnării la închisoare. În 2017, a fost eliberat, dar a rămas cu interdicţia de vorbi, ca pedeapsă a celor cinci ani și șase luni de închisoare.

Jurnalistul a găsit o modalitate inedită prin care să se facă auzit, prin sistemul NFT (Non Fungible Token). Acesta este este un jeton de pe blockchain care este unic. Majoritatea NFT-uri fac parte din blockchainul Ethereum, care este o criptomonedă.

NFT reprezintă un lucru/ o acţiune unică, ce poate fi achiziționată la un anumit preț, stabilit de cel care îl creează. Se organizează o licitaţie, oricine poate cumpăra un NFT, dar originalul îl poate deține o singură persoană. (Vezi AICI mai multe detalii)