Fiica lui David Hasselhoff ar putea face închisoare

Fiica lui David Hasselhoff, Hayley, în vârstă de 20 de ani, a fost acuzată că ar fi condus sub influenţa alcoolului şi ar putea petrece şase luni la închisoare, dacă este găsită vinovată.

09 feb. 2013, 15:21

„Hayley o să conteste acuzaţiile”, a declarat o sursă pentru RadarOnline. Tânăra, actriţă aspirantă, a fost oprită de poliţie în ianuarie, în Los Angeles, şi arestată pentru că ar fi condus sub influenţa alcoolului, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

David Hasselhoff a mărturisit că a existat o perioadă în viaţa sa când a suferit din cauza alcoolismului, lucru care l-a apropiat de fiicele sale, Hayley şi Taylor-Ann. Cele două au făcut publică o filmare, în 2007, în care actorul, beat, încerca să mănânce un cheeseburger. Scopul acestui gest făcut de cele două tinere a fost să îl convingă pe tatăl lor să îşi accepte această problemă şi să o rezolve.

Ulterior, Hasselhoff a declarat că a învăţat din greşelile sale şi că a fost ajutat enorm de copii. „Cel mai bun lucru legat de acest filmuleţ a fost că am decis (să renunţ la băutură) de dragul copiilor mei”, a spus actorul.

David Hasselhoff este actor şi muzican şi a devenit celebru datorită serialelor „Knight Rider” şi „Baywatch.