Fiica lui Gabi Balint, apariție de infarct la plajă. Denisa a întors toate privirile

La 24 de ani, Denisa, fiica cea mare a fostului internațional Gabi Balint, arată senzațional, iar aparițiile sale încing imaginația bărbaților. Recent, tânăra a avut o apariție de infarct pe plajă, iar imaginile postate au făcut furori pe rețelele de socializare.

17 aug. 2023, 18:03

Fiica lui Gabi Balint s-a relaxat, recent, într-o vacanţă de lux în Grecia, acolo unde s-a fotografiat în cele mai sexy ipostaze, la plajă. A curs cu complimente după ce a postat imaginile pe Instagram.

Fiica lui Gabi Balint, apariție de infarct la plajă

„Eşti super”, „Sexy” sau „Wow”, sunt doar câteva dintre reacţiile fanilor la pozele tinerei cu siluetă bine definită.

Tânăra a absolvit în Spania Institutul European de Design.

Denisa este fiica pe care Gabi Balint o are cu prima soție, ale cărei trăsături fizice tânăra le moștenește. Cei doi au divorțat, însă, în 2003, dar sunt în relații foarte bune.

Ne-am cunoscut când aveam 19 ani și ne-am căsătorit după câțiva ani. După doi ani a apărut Denisa. A fost o perioada foarte frumoasă, cu prezentări de modă, de-ale tinereții, cu discoteci, plecări, cu vacanțe… Nu pot să pun degetul pe rană să spun că m-a înșelat, m-a bătut, a plecat de acasă. Nu e vorba de lucruri atât de brutale și directe”, dezvăluia fostul manechin în urmă cu ceva timp la a1.ro.

Gabi Balint și mama Denisei sunt despărțiți, dar sunt în relații bune

Fostul internațional a recunoscut, într-un interviu mai vechi, că întotdeauna l-a interesat fizicul unei femei, și nu sufletul. Balint este de acord că sufletul contează, dar susține că acesta se descoperă mai târziu și că ochii nu pică pe suflet, ci pe fizic.

Eu și Cătălina ne înțelegem bine acum. Ce am avut de împărțit și de spus am facut-o la acea vreme. Acum suntem în relații ok, pentru că avem un copil împreună. Denisa stă la mama ei, însă este crescută mai mult de bunica ei, pentru că fosta mea soție este destul de ocupată cu afaceri.

Mă uit întâi la aspectul fizic. Cine spune că importante sunt inteligența și sufletul minte. Vorbesc prostii? Acestea sunt, cu siguranță, lucruri care contează într-o relație, dar pe astea le descoperi mai târziu. Fizicul e cartea de vizită”, spunea Balint, pentru ProSport, în urmă cu mai mulți ani.