Fiica lui Gheorghe Dincă, declaraţii halucinante. „Dacă e adevărat ceea ce a făcut…”

Cazul Caracal continuă. Fiica lui Gheorghe Dincă a făcut declarații total neașteptate despre tatăl ei. Daniela a declarat că dacă se confirmă faptul că tatăl ei a ucis cele două fete nu-l va ierta niciodată.

15 aug. 2019, 08:03
Fiica lui Gheorghe Dincă, declaraţii halucinante. „Dacă e adevărat ceea ce a făcut…”

Fata lui Gheorghe Dincă a făcut declarații total neașteptate despre tatăl său, scrie viva.ro. Daniela Dincă susține că acesta nu a fost niciodată violent cu membrii familiei. Femeia se declară foarte șocată de acest caz și mai ales că tatăl ei este principalul suspect.

Citeşte şi Noi percheziţii la Caracal. Gheorghe Dincă a fost adus la locuinţa lui unde anchetatorii continuă căutările

„Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut, nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înţeleşi. Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi (…) În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere şi al familiei, am fost foarte şocaţi să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de faţă sunt indicii că ar fi făcut.’, a declarat Daniela Dincă într-un interviu pentru Antena 3.

Fiica lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, și-a arătat compasiunea față de părinții celor două fete, Luiza și Alexandra.

‘Nu vreau să mă gândesc ce simt părinţii ăia, pentru că oricum sunt mai distruşi decât noi. Sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră’, a spus aceasta. Fiica lui Gheorghe Dincă așteaptă finalizarea anchetei pentru a sta de vorbă cu tată ei. „Aş vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut şi dacă s-a gândut o clipă la acei copii şi la copiii lui’, a încheiat Daniela Dincă.