Fiica lui Gică Popescu conduce o mașină modestă. Fostul fotbalist a dezvăluit de ce nu i-a cumpărat un bolid de lux: „Este pe banii mei. Să fie mulțumită că primește o mașină gratis”

Maria Popescu, fiica fostului mare fotbalist Gică Popescu, a studiat la Barcelona, iar acum se ocupă de două afaceri la București. Tânăra nu e deloc răsfățată de tatăl ei, ci a fost educată să se mulțumească cu ceea ce i se oferă.

06 apr. 2024, 12:56
Fiica lui Gică Popescu conduce o mașină modestă. Fostul fotbalist a dezvăluit de ce nu i-a cumpărat un bolid de lux: „Este pe banii mei. Să fie mulțumită că primește o mașină gratis”
Ce mașină conduce Maria, fiica lui Gică Popescu

Gică Popescu, în vârstă de 56 de ani, povestea în urmă cu un an că fiica lui, Maria, a avut un buget fix, de doar 1.000 de euro pe lună, în Barcelona, acolo unde tânăra a studiat. Acum, ea are propriul business, și-a luat permisul auto, iar pe străzile din Capitală conduce o mașină de 10.000 de euro.

Citește și: a

Gică Popescu a dezvăluit că mașina este cumpărată din banii lui. Fostul fotbalist a dezvăluit cum ar putea Maria să își cumpere o altă mașină în perioada următoare.

„Maria să fie fericită că are o mașină nouă. Este prima mașină pe care o conduce după ce a luat permisul. Eu, când am început, am început cu 1300 (n.r. Dacia 1300).

După care m-am dus la 1310, 1400… După care m-am dus afară, la Eindhoven, am făcut bani și mi-am cumpărat prima mea mașină.

Mașina pe care o conduce Maria este pe banii mei. Ea acum lucrează la două businessuri, unul împreună cu mine și i-am promis că dintr-unul dintre businessuri, dacă iese bine, o să-și schimbe mașina.

Dar trebuie să fie mulțumită că primește o mașină gratis, atât am considerat eu că… prima mașină nu poate să conducă o astfel de mașină.

Nu cred că era normal să-i cumpăr o mașină (n.r. o mașină scumpă) atât timp cât n-a făcut nimic. Ca să ai o mașină bună trebuie să faci ceva să meriți, să muncești”, a spus Gică Popescu, la Digi24.

Citește și: Ce mașină conduce fiica lui Gică Popescu. Cum a fost surprinsă Maria Popescu pe străzile din Bucureşti FOTO

Fata lui Gică Popescu conduce un Fiat 500, de culoare albă, cu care se face aproape neobservată. Maria Popescu spunea în urmă cu puțin timp că i-a fost greu să plece de acasă și că a izbucnit în plâns după ce mama ei a lăsat-o singură în Barcelona.

„Mie mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară. Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns. Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară.

Faptul că ai un buget pe lună… Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă. Ştiam că mă voi întoarce acasă. Mie aici îmi place”, spunea Maria Popescu, în urmă cu puțin timp.