Fiica lui Hanibal Dumitraşcu, scrisoare emoţionantă pentru tatăl său: „Tati, mi-e dor de tine…”

Hanibal Dumitraşcu a murit la jumătatea lunii mai, în urma unui accident vascular.  Una dintre fiicele lui a scris o scrisoare emoţionantă dedicată tatălui său.

25 iul. 2018, 06:58
Fiica lui Hanibal Dumitraşcu, scrisoare emoţionantă pentru tatăl său: „Tati, mi-e dor de tine…”

Maria, fata cea mare a lui Hanibal Dumitrascu, a scris o scrisoare catre tatal sau, in care isi descrie durerea pricinuita de disparitia lui.

Tati, te simt atat de departe! Simt cum pleci, in fiecare clipa, si nu te pot opri. Si totusi, ai ramas atat de prezent. Ce s-a intamplat? Ma tot intreb, stupid. Stiu ca nu poti sa-mi spui. Tati, mi-e dor de tine! N-am putut sa plang de cand ai murit. Fix o luna mi-a luat ca sa pot sa plang din nou. O lună a trecut? Mi se pare doar o zi.

Acum iti scriu cu lacrimi. Abia curg. Parca le e frica. Durerea e atat de adanca incat nu poate iesi la suprafata. E fara lacrimi racoritoare. E seaca si goala. E muta. E plina de strigate inabusite.
Acum inteleg ce inseamna suferinta care nu se poate manifesta in voie. Te roade, pe ascuns, incet, fara sa te avertizeze. Te lasa cu armele jos, te ia pe nepregatite, sa te predai.
Nu plang cand imi amintesc ca nu mai esti. Lucrul acesta nu poate fi integrat in mine. Plang cand imi amintesc de clipele atat de vii, cu tine. Alea dor cel mai tare pentru ca aduc la suprafata adevarul crud ca nu vor mai fi niciodata.

Sunt momente in care ma trezesc brusc ca mi se deruleaza in fata clipe cu tine. Fara sa vreau. Simple intamplari, gesturi, cuvinte, obiceiuri, vocea ta. Toate, toate! atat de cunoscute de mine, parte din mine, atat de prezente, incep sa reinvie. Sunt momente in care uit ca nu mai esti. O fractiune de secunda. Atat dureaza visul asta. Si apoi imi amintesc si mi se zguduie din nou lumea. Se spune ca trebuie sa-ti amintesti frumos de omul iubit, atunci cand nu mai e. Sa porti in suflet amintirile frumoase. Dar cum poti sa faci asta daca fericirea doare cel mai rau, la final?

Citeste si: Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit! O banca a cerut executarea silita a psihologului!

Citeste si: S-au varsat lacrimi amare la mormantul lui Hanibal Dumitrascu! Fiicele lui, ingenuncheate de durere

Citeste si: Ce avere a lasat Hanibal Dumitrascu! Vezi cati bani castiga celebrul psiholog care a murit la doar 54 de ani! | EXCLUSIV

De cand ai plecat, am crezut că totul s-a sfarsit. Ceva, din subconstientul meu, asa a interpretat pierderea ta. Ca pe o capitulare. Si n-am mai simtit nimic. Am amortit si-am zambit durerii cu cel mai sinistru zambet. Asa i-am zambit lui I. cand i-am zis ca nu mai ai nicio sansa.
Mi-a fost frică sa simt, asa ca m-am aparat cum am stiut mai bine. Desi toate si-au pierdut sensul. La naiba cu optimismul asta fortat! Cu toate mecanismele de aparare! Tu n-o sa mai fii acolo, sa ma mangai pe par si sa-mi dai curaj in viata. N-o sa mai fii sa-mi indrumi pasii pe drumul pe care mi l-am ales in psihologie, de dragul tău, un drum pe care l-am ales atat de natural. N-o sa mai fii acolo, la nunta mea. Şi nici bunic nu vei mai fi. Nu vei mai fi, tati, niciodată, si asta ma sperie si ma frange. E ireparabil.

Abia acum simt golul imens pe care nu-l va putea umple nicio fericire vreodata. Nu e un gol in care cad cu voluptate. E un gol care cade în mine, cand mi-e lumea mai draga. Ti-am pictat tabloul care iti placea atat de mult. Cu lacrimi in suflet si cu muzica ta simfonica, iubita. Te imbratisez, tati, al tau copil care te va iubi mereu”, asa suna scrisoarea Mariei, fiica lui Hanibal Dumitrascu.

Hanibal Dumitrascu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce i se facuse rau pe strada. Suferise un accident vascular cerebral si a fost operat pe creier, insa din cauza unei hemoragii craniene, nu a mai putut fi salvat.

Citeşte şi Hanibal Dumitraşcu, disperat că nu mai făcea faţă datoriilor. Celebrul psiholog fusese şi executat silit cu un an în urmă