Fiica lui Ion Dichiseanu, aproape şi-a pierdut auzul după un diagnostic greşit

Ioana Dichiseanu a trecut razant pe langa cea mai mare tragedie din viata sa. Vedeta a fost cat pe ce sa-si piarda auzul, din cauza unei otite, ce a fost netratata corespunzator. Medicii i-au prescris un tratament gresit si i-a fost perforat timpanul.

16 mai 2014, 08:26
Fiica lui Ion Dichiseanu, aproape şi-a pierdut auzul după un diagnostic greşit

Anul trecut, in vara, Ioana Dichiseanu a trecut printr-o situatie extrema. Cateva zile a avut dureri in urechea stanga, motiv pentru care a hotarat sa mearga la medic. A fost diagnosticata cu otita externa si timpan iritat, iar medicul i-a prescris antiinflamatoare si pictaturi, o solutie oftalmica ce ar fi trebuit sa-i faca bine.

Dupa o saptamana de tratament, Ioana se simtea din ce in ce mai rau, toata partea stanga a fetei fiind, practic, amortita, iar durerile erau din ce in ce mai mari. A mers din nou la doctor, a facut chiar si o tomografie, iar medicii, colac peste pupaza, nu au descoperit nimic in neregula.

A mers la un alt doctor, de data aceasta la un spital privat, care a desoperit ca boala avansase, iar picaturile cu pricina facusera mai mult rau. Dupa cateva vizite, medicul respectiv a intrat in concediu, asa ca a fost preluata de un altul. Acesta i-a spus ca are timpanul fisurat, ce-i pune in pericol auzul, si ca trebuie sa faca timpanoplastie, veste care a cutremurat-o, scrie Cancan.ro.