Fiica lui Ion Ţiriac a devenit femeie fatală. Cu ce se ocupă moştenitoarea celui mai bogat român FOTO

Pe cât de celebru, pe atât de discret cu viața personală. Puțini știu că celebrul magnat Ion Țiriac (79 de ani) are trei moștenitori: doi băieți și o fată, iar unica sa fiică este o domnișoară superbă. Nu doar frumoasă, ci și deșteaptă, căci nu de puține ori am întâlnit-o la acțiuni caritabile, organizate chiar de ea.

29 apr. 2019, 09:36

Magnatul a cărui faimă a cucerit mapamondul, singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, nu a epatat cu viața personală și a reușit să își țină odraslele departe de ochii lumii,scrie click.ro. Spre deosebire de bunul său prieten, Ilie Năstase, Țiriac a fost căsătorit o singură dată, însă are trei copii.

Citeşte şi Divorţ şoc în televiziune. Un cuplu celebru s-a separat după aproape 30 de ani de relaţie

Cu frumoasa jurnalistă egipteancă Sophia Ayad are o fată pe nume Ioana, în vârstă de 21 de ani, și un băiat, pe Karim, de 24 de ani. Cu manechinul american Mikette von Issenberg, Țiriac îl are pe Ion Alexandru, în vârstă de 42 de ani. Unica sa fiică s-a transformat peste noapte dintr-o fetiță, într-o femeie superbă, interesată de modă, de accesorii, de felul în care arată. Trebuie să recunoaștem că tânăra este superbă și a moștenit frumusețea mamei sale. Și ea este conștientă de aceste calități și iată că a început să-și schimbe și stilul de a poza pe Instagram, fiind mult mai feminină și mai senzuală în ultima vreme.

Însă Ioana nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă, iar anul trecut am putut afla mai multe despre ea. Pe 14 martie 2018, aceasta a organizat un eveniment caritabil, Bucharest Charity Fashion Show, care a vut loc la Stejarii Country Club, iar în cadrul acestuia au fost licitate mai multe obiecte și rochii, banii mergând în contul Fundaţiei Inovaţii Sociale „Regina Maria”. Ioana a fost admirată de toată lumea și pentru felul în care a organizat evenimentul, dar și pentru felul în care s-a aranjat.