Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Reacţia neaşteptată a politicianului: „Atât de tare m-am opus”

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Alexandra este o prezență discretă și asta pentru că tatăl ei, cunoscut de o țară întreagă, a încercat tot timpul să-ți țină familia departe de ochii curioșilor.

26 oct. 2021, 11:29
Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Reacţia neaşteptată a politicianului: „Atât de tare m-am opus”
Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Politicianul are doi copii din mariajul cu Bombonica, o fiică pe nume Alexandra și un fiu pe nume Valentin, despre care se cunosc puţine lucruri.

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret

Recent, Liviu Dragnea a declarat că fiica lui s-a căsătoriz anul trecut, în vară, cu artistul moldovean Alex Maţaev. În acea perioadă, fostul lider PSD se afla în închisoare şi nu a putut fi alături de fiica lui în ziua cea mare. Alexandra şi artistul de peste Prut se iubesc de opt ani.

Atât de tare m-am opus relaţiei fiicei mele cu Alex, încât am fost de acord să se şi căsătorească. Fiica mea este căsătorită, Alex îmi este deja ginere, de un an şi ceva. S-au căsătorit când eu eram la închisoare.

Au venit înainte, au întrebat, iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine şi să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca şi cum aş fi fost acolo. În schimb, am vorbit cu Alex şi undeva, cândva, s-ar putea să înregistrăm ceva”, a declarat Liviu Dragnea la Kanal D.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, vizat de un nou dosar la DNA. De ce e acuzat fostul şef al PSD

Cine este Alexandra Dragnea?

Este cunoscut faptul că Alexandra Dragnea a acordat o atenție deosebită studiilor, astfel că a reușit să obțină media 9,78 la examenul de Bacalaureat. Ulterior, fiica lui Liviu Dragnea, a urmat cursurile Facultății de Limbi Străine.

În trecut, Alexandra Dragnea a cochetat și cu modellingul, realizând mai multe ședințe foto. În plus, fiica lui Liviu Dragnea a apărut și în videoclipul iubitului ei, Alex Mațaev.