Fiica lui Marius Șumudică este o adevărată bombă sexy. Sarah are 22 ani și face furori pe Instagram

Fiica lui Marius Șumudică este o adevărată bombă sexy. Pentru cei care nu știu, celebrul antrenor are o fată de 22 de ani care s-a născut în Portugalia, perioadă în care antrenorul juca pentru Maritimo Funchal (1999-2001).

06 mart. 2023, 17:56

Fiica lui Marius Șumudică este o adevărată bombă sexy.  Înainte cu doar două zile să împlinească 52 de ani, a făcut a mărturisit public că se retrage din meseria de antrenor după 18 ani.

În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc vârsta de 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care din cauza fotbalului am neglijat-o în mare măsură. Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi în prim-plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor”, a transmis Șumudică.

Citește și: Marius Şumudică i-a înnebunit pe arabi! A dansat pe ritmuri orientale în fața fanilor VIDEO

Fiica lui Marius Șumudică este o adevărată bombă sexy

Sarah face senzaţie pe Instagram și se pare că nu este doar frumoasă, ci și extrem de isteață. Adolescenta este studentă la Drept, dar este și mare amatoare de fotbal. Ea a fost des văzută pe stadioane, acolo unde i-a făcut galerie tatălui său.

În ceea ce privește viața personală, Sarah Șumudică se iubește de ceva timp cu un fotbalist. Alexandru Mitracu, fost junior la Dinamo și Benfica.

Sunt foarte mandra de tata, uneori ma ajuta numele lui tata, alteori nu. Pentru mine nu a lipsit tata, a fost mereu alaturi de mine. Vorbesc cu tata in fiecare seara, il iubesc si se poate spune ca sunt fata lui tati.

Îmi doream mult acest lucru de când eram mică și uite că s-a îndeplinit. Eu sincer voiam să fiu Miss România, am fost la casting și urmează să vedem, aștept. Aș vrea să fiu un model recunoscut mai ales în străinătate și să depășesc limitele lui tata. Vreau să devin cunoscută de pe numele meu, nu de pe al lui tata”, spunea Sarah la Pro TV în 2019.