Fiica lui Michael Jackson, Paris, ar fi încercat de mai multe ori să se sinucidă

Publicat: Vineri, 07 Iunie 2013 09:15 // Actualizat: Vineri, 07 Iunie 2013 10:55 // Sursa: RTV.net

Paris Jackson a fost transportată de urgenţă la un spital din Los Angeles în dimineaţa de miercuri după o tentativă de sinucidere, şi conform unor surse nu s-ar afla la prima încercare de acest fel.

Foto: Twitter

Înainte de tentativă, Paris a sunat la o linie verde pentru consiliere dedicată sinucigaşilor, încercând să obţină ajutor şi a lăsat şi o notă de adio. Poliţia a clasat incidentul drept tentativă de sinucidere, dar unii psihologi au precizat pentru site-ul TMZ.com că acţiunile fiicei lui Michael Jackson ar putea reprezenta doar o încercare de a atrage atenţia asupra sa, fără să-şi dorească cu adevărat să-şi pună capăt zilelor, scrie Agerpres.

"Nu are niciun sens să suni la o linie verde de consiliere dacă chiar vrei să-ţi pui capăt zilelor, pentru că în mod automat consilierul care primeşte telefonul tău trimite imediat o ambulanţă la adresa de unde provine apelul", conform unei surse.

Paris, fiica regelui pop Michael Jackson, ar fi încercat să se sinucidă pentru că nu a fost lăsată să meargă la un concert Marilyn Manson, ceea ce ar fi putut reprezenta ultima picătură pentru o adolescentă privată de o viaţă normală.

"Uitaţi-vă la viaţa ei! Nu este normală, iar aceste reacţii nu pot fi considerate o surpriză. Aceasta a fost cea mai serioasă tentativă de sinucidere a ei şi din nefericire nu este un eveniment singular", conform unei surse apropiate familiei Jackson.

"Paris este acum înconjurată de oameni pe care, până acum câţiva ani, abia dacă îi cunoştea. Înainte de aceasta şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii publice purtând o mască şi fiind martoră a problemelor prin care trecea tatăl său", conform aceleiaşi surse.

"Echipa Jackson a făcut o treabă foarte bună în ceea ce priveşte salvarea aparenţelor după moartea lui Michael şi spălarea imaginii acestuia, în timp ce de copiii săi nu s-a mai ocupat nimeni să-i protejeze de uriaşul impact mediatic ce a urmat acestui eveniment tragic", mai adaugă sursa care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea.

Paris Jackson, care îşi doreşte să devină actriţă, a rămas sub supraveghere medicală timp de 72 de ore.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Fiica lui Michael Jackson Michael Jackson Paris Jackson Paris Jackson sinucidere
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
22 iul 03:56
...dimineaţa de miercuri după o tentativă de sinucidere, şi conform unor surse nu s-ar afla la prima încercare de acest fel. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
07 iun 09:25
...class="sharebox-wrap">
Paris Jackson a fost transportată de urgenţă la un spital din Los Angeles în...
1
EUR
4.7550
RON
18 Oct
noapte 8 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H