Fiica lui Mircea Geoană, petrecere de logodnă la Palatul Mogoşoaia. Ana a radiat de fericire alături de iubitul american FOTO / VIDEO

Ana Geoană, fiica secretarului general adjunct al Alianței Nord-Atlantice, s-a logodit cu americanul Garrett Clayton. După ce i-a spus "da" de 1 martie când a primit inelul de logodnă, Ana şi Garrett au făcut petrecere cu fast pentru a oficializa relaţia. Evenimentul a avut loc în grădina Palatului Mogoşoaia.

05 aug. 2022, 15:46

Bucurie mare în familia secretarului general adjunct al NATO Mircea Geoană. Fiica lui, Ana, şi-a oficializat relaţia cu Garrett Clayton, un tânăr american alături de care ea locuieşte în California şi cu care are o relaţia de mai bine de cinci ani.

Petrecerea a fost organizată în curtea Palatului Mogoşoaia, într-un decor de poveste. Albul a fost culoarea centrală. Alături de cei doi viitori miri au stat la masă circa 120 de invitaţi, toţi unul şi unul.

Mircea Geoană a deschis seara cu un discurs emoționant în cinstea Anei si a lui Garrett, a mulțumit tuturor celor prezenți că le sunt alături într-un asemenea moment special.

Citeşte şi: Mircea Geoană, despre o eventuală candidatură la prezidenţiale: Nu aşteptaţi de la mine nicio decizie, niciun anunţ, până când voi fi eliberat din această funcţie

Printre invitații de la eveniment, mai mult de jumătate au fost au fost foștii lor colegi de la University of Pennsylvania, locul unde Ana și Garrett s-au cunoscut în anii facultății.

Nu putea lipsi naşul Anei de botez, Ilie Năstase, care le-a adus cadou o superbă fotografie și rachetă cu care marele campion român a jucat finală de la Wimbledon în 1972.

Ana Geoană a radiat de fericire. Pentru acest eveniment, fiica lui Mircea Geoană a ales o rochie albă model Venus, creaţie a designerului Cristina Săvulescu, potrivit Cancan.

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit pe 1 martie. Vestea a bucurat întreaga familie a diplomatului român. „I-am spus DA bărbatului visurilor mele. Garrett, nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc, dar îşi promit că îmi voi petrece restul vieţii demonstrându-ţi asta”, scria Ana Geoană pe Instagram în ziua în care a primit inelul.

Ana Geoană, în vârstă de 26 de ani, şi Garrett s-au cunoscut în America. Fiica lui Mircea Geoană a urmat cursurile Școlii Americane din București pentru ca, apoi, să plece în Statele Unite, unde a studiat la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania (Philadelphia). După facultate, Ana Geoană a lucrat o perioadă în echipa de comunicare de la Washington a unui congresman american. Dar, atrasă de California, s-a mutat alături de cel care îi va deveni soț la Los Angeles.

Deşi a terminat medicina, Ana Geoană nu a dorit, până acum, să urmeze o carieră în domeniul medical, preferând să își dedice viața pentru a-i instrui pe alții în sănătate, nutriție, fitness, frumusețe și un stil de viață sustenabil, deschizând și un site specializat în această direcție, potrivit Fanatik.