Fiica lui Paul Walker a ajuns la o înţelegere cu Porsche. A renunţat la acuzaţiile de omor prin imprudenţă

Meadow Walker, fiica lui Paul Walker a ajuns la o înțelegere cu Porsche, constructorul mașinii în care se afla tatăl ei atunci când a murit. Tânăra susține că centura mașinii era defectă și acesta a fost motivul pentru care actorul din Fast and Furious a ars de viu în accident.

25 oct. 2017, 17:08
Fiica lui Paul Walker a ajuns la o înţelegere cu Porsche. A renunţat la acuzaţiile de omor prin imprudenţă

La aproape patru ani de la moartea celebrului actor, fiica sa, care acum are 18 ani, a ajuns la o înțelegere cu producătorul de mașini Porsche, cei pe care îi acuza că sunt vinovați de faptul că tatăl ei nu a putut ieși din mașină în urma accidentului în care a fost implicat în noiembrie 2013. Meadow a deschis procesul în 2015, susținând că exista o defecțiune la sistemul de prindere a centurii de siguranță din mașină și acesta este motivul pentru care Paul Walker a rămas blocat în vehicul după impact.

Potrivit presei americane, cele două părți au ajuns la o înțelegere a cărei termeni sunt confidențiali, iar fiica actorului a renunțat la acuzațiile de omor prin imprudență.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013 în Valencia, California. Actorul și prietenul său Rodas au decedat după ce Porsche-ul a ieșit de pe carosabil și s-a izbit cu putere de mai mulți copaci aflați pe marginea drumului. Anchetatorii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive.

Meadow este singurul copil al acotrului, ea fiind și moștenitoarea de drept a averii acestuia care se ridica la 25 de milioane de dolari în momentul decesului. Meadow a obținut deja 10,1 milioane de dolari în 2016 din moștenirea lui Roger Rhodas, cel care conducea mașina în care se afla Paul Walker.