Fiica lui Robin Williams, răpusă de durere: Mesaj CUTREMURĂTOR către tatăl ei

Fiica lui Robin Williams, Zelda, este sfâşiată de vestea morţii tatălui său. Actriţa i-a transmis acestuia un ultim gând tatălui ei dispărut mult prea devreme.

12 aug. 2014, 06:38
Fiica lui Robin Williams, răpusă de durere: Mesaj CUTREMURĂTOR către tatăl ei

Zelda Williams a cutremurat o lume întreagă cu mesajul emoţionant transmis pe o reţea de socializare tatălui ei, care a fost găsit mor, în noaptea de luni spre marţi, în apartamentul său. Prima ipoteză în cazul morţii actorului ar fi sinuciderea.

Soţia lui ROBIN WILLIAMS: „Inima mi-e frântă”

„Tu – tu singur o să ai stelele aşa cum nu le mai are nimeni. Într-una dintre ele o să trăiesc şi eu. Într-una din ele o să râd. Şi atunci când o să te uiţi la stele, eu o să-ţi zâmbesc din ele. Tu – numai tu – vei avea stelele care pot râde” – Antoine de Saint -Exupery. Te iubesc. Mi-e dor de tine. O să încerc să privesc mereu în sus”, a scris aceasta.

Îndrăgitul actor american Robin Williams, câștigător al unui Oscar pentru „Good Will Hunting”, a fost găsit fără suflare în locuința lui. Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii.

Robin Williams A MURIT. Prima ipoteză: Actorul s-a SINUCIS

Conform poliției, luni dimineaţă, în jurul orei 11,55, o persoană a sunat la numărul de urgenţă și a anunțat că un bărbat a fost găsit inconştient şi fără suflare în reşedinţa sa din Tiburon, California. Moartea lui Robin Williams a fost declarată la ora 12:02, iar informaţiile preliminare arată că starul de la Hollywood  a fost văzut ultima dată în viaţa duminică seara, în jurul orei 10. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii prin asfixiere și anunță că va fi efectuat şi un test toxicologic.