Fiica lui Rudel Obreja rupe tăcerea după moartea afaceristului: „În ultimele zile de viață, tatăl meu, cu tăria și credința care îl caracterizau, își ierta călăii”

Fiica lui Rudel Obreja a transmis un mesaj cu adevărat emoționant după moartea afaceristului. "În ultimele clipe din viață, tatăl meu, cu tăria și credința care îl caracterizau, își ierta călăii", a spus ea.

13 mart. 2023, 21:38
Fiica lui Rudel Obreja rupe tăcerea după moartea afaceristului: „În ultimele zile de viață, tatăl meu, cu tăria și credința care îl caracterizau, își ierta călăii”

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a murit în data de 12 martie, la 57 de ani. Regretatul afacerist suferea de cancer și fusese eliberat de după gratii tocmai pentru a se trata.

Starea de sănătate a lui Rudel Obreja s-a deteriorat foarte repede, iar djn septembrie 2022 deja devenise de nerecunoscut.

Citește și Gigi Becali, reacție dură după moartea lui Rudel Obreja: ”N-aţi văzut omul, moare în puşcărie”

Rudel Obreja a solicitat să fie lăsat în libertate pentru a se putea trata și i s-a permis acest lucru, cu condiția să nu părăsească România.

Mesajul fiicei lui Rudel Obreja: „În ultimele zile de viață, tatăl meu, cu tăria și credința care îl caracterizau, își ierta călăii”

Fiica lui Rudel Obreja a transmis un mesaj extrem de emoționant după moartea tatălui său.

Citește și Ultimele cuvinte spuse de Rudel Obreja înainte să moară. Dezvăluiri cutremurătoare făcute de văduva fostului şef al FR Box

„În ultimele clipe din viață, tatăl meu, cu tăria și credința care îl caracterizau, își ierta călăii: judecătorii, procurorii, oamenii politici, directorii de penitenciare și toți ceilalți, care cu mâinile albe, vă lasă impresia că urmăresc virtutea țării, vă vor binele și vă scapă de corupție.

Ce făceau cei pe care îi alegem și îi hrănim, Avocatul Poporului, Președintele, atunci când CAMPIONUL LOR, CEL care le-a pus argintul și bronzul la picioare în ”89, CEL pe care l-au primit acasă în aplauze și îl puneau să pășească pe covoare de flori, CEL al cărui nume nu se va pierde în istorie, Rudel Obreja, își striga disperat durerea din spatele gratiilor?

Aș vrea să plătească corect, drept, DREPT așa cum a fost TATA, toți acei mulți-puțini care nu l-au auzit strigându-și durerea bolii care îl măcina, PENTRU CA ACEASTĂ CRIMĂ SĂ NU SE MULTIPLICE LA NESFÂRȘIT! Vreau să îngrop acest sistem al dosarelor făcute la comandă și al executărilor politice, atunci când îl îngrop pe TATA.

Vă cer tuturor să vă alăturați demersului de a solicita demisia de onoare a unor oameni dezonorabili, respectiv Ministrul Justiției Cătălin Predoiu și Directorul General Administrația Națională a Penitenciarelor, Dan Halchin! Acești Dumnezei în fața cărora am stat cu mâna întinsă 9 luni să ne mai dea un pic de viață! Să dispară România în care tronează corupția, arivismul, oportunismul și venalitatea. TATA A IUBIT ENORM ROMÂNIA, iar destinul ei rămâne acum în pumnii noștri. Luptăm?”, a transmis fiica lui Rudel Obreja pe Facebook.