Fiica lui Whitney Houston va fi dusă acasă, pentru a „muri liniştită”

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, se luptă să trăiască şi este în comă de când a fost găsită în cadă, inconştientă, acum cinci luni. Familia tinerei doreşte să o scoată din spital şi să o ducă la locuinţa din Georgia, unde a fost găsită în stare de inconştienţă la începutul anului.  

15 iun. 2015, 10:36
Fiica lui Whitney Houston va fi dusă acasă, pentru a „muri liniştită”

Fiica regretatei artiste Whitney Houston, Bobbi Kristina, o să fie dusă acasă pentru a putea „muri în linişte”.

Bobbi Kristina Brown, singura fiică a lui Bobby Brown şi Whitney Houston, se află în comă din data de 31 ianuarie, când a fost găsită în stare de inconştienţă în cadă. Starea sa nu s-a ameliorat în cele cinci luni pe care tânăra de 22 de ani le-a petrecut în spital, iar familia sa a luat o decizie de ultim moment în ceea ce o priveşte.

Citeşte şi DESCOPERIRE ŞOC. Ce a făcut fiica lui Whitney Houston înainte de a fi găsită fără cunoştinţă în cadă

Bobbi Kristina Brown va fi transferată, la cerea familiei, la locuinţa sa din Rosswell (Georgia), unde a fost găsită inconştientă la începutul anului.

„Vor să o ducă acasă, unde a stat cu mama ei. Vor să o înconjoare cu imagini cu Whitney. Vor să moară liniştită„, a declarat un apropiat al familiei, conform dailymail.

Whitney Houston, mama lui Bobbi Kristina Brown, a fost găsit moartă în cadă, în baia unei camere de hotel, pe 11 februarie 2012.