Fiica lui Will Smith şochează prin apariţiile sale. La 13 ani, Willow apare într-un pictorial incredibil

Cele mai multe adolescente ar fi panicate la gândul de a poza pentru designerul casei Chanel. Nu şi Willow Smith, care la frageda ei vârstă, are o impresionantă experienţă de viaţă.

15 ian. 2014, 19:05

Willow Smith, fiica lui Will Smith, are un stil vestimentar recognoscibil si foarte indraznet, proiectele ei din domeniul muzical si fashion s-au bucurat de un real succes si tocmai primise un rol intr-un film de top, cand a decis sa ia o pauza si sa traiasca o adolescenta normala. Potrivit perfecte.ro, avand in vedere stilul ei, Willow i-a atras atentia lui Karl Lagerfeld, care a invitat-o sa-i pozeze pentru un pictorial in revista „V Magazine„.

Vezi şi: Schimbare radicală de stil. Soţia lui Will Smith cântă heavy metal VIDEO

Actorul Will Smith este disperat din cauză că fiica lui, Willow, nu-l mai ascultă şi se poartă ca o nebună, potrivit click.ro. Willow umblă cu nişte haine şleampete, s-a ras în cap, scrie numai prostii pe Internet: „Urăsc pe toată lumea”, „Trăiesc în propriul meu iad”, „Viaţa e durere”, „Cred că gândurile mele încearcă să mă ucidă”.

Psihologii se tem că adolescenta a testat deja drogurile şi face abuz de alcool. Nenorocirea face că şi Jaden, fiul lui Will şi Jada Smith, de 14 ani, s-a plictisit de şcoală. Adolescentul joacă deja în filme şi are o carieră muzicală.