Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dezvăluiri şocante. A primit ameninţări cu moartea de la fratele ei vitreg

Ramona Manole, fiica nelegitimă a Vioricăi şi a lui ioniţă din Clejani, spune că a fost ameninţată pe Facebook de cineva care se pretinde a fi fratele ei vitreg, Fulgy.

10 iun. 2021, 11:58
Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dezvăluiri şocante. A primit ameninţări cu moartea de la fratele ei vitreg

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani spune că i-au fost ameninţaţi cu moartea copiii şi cere autorităţilor să se sesizeze. Ramona Manole a mărturisit, la Antena Stars, că nu își dorește nimic altceva decât să le ofere copiilor săi un trai sigur și un viitor fără lipsuri, şi nu o copilărie tristă așa cum a avut ea din cauza lipsei tatălui.

Una din fetele mele este premiantă, învață foarte bine. Ele sunt mari, toți copiii au telefoane, au fost momente în viața mea când am plâns. Ele au înțeles situația și îmi spun că eu le am pe ele. Au spus că sunt un fel de asistente pentru mine. Ele știu cum e să ai un bunic pentru că am niște socri extraordinari”, a povestit Ramona la Antena Stars.

Citeste si Viorica şi Ioniţă de la Clejani cer ajutorul statului pentru a-l salva pe Fulgy. „E foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău”

Ramona a primit pe Facebook următorul mesaj: „Ori faci live şi declari că ai minţit pentru că voiai bani de la tata, ori te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Îţi dau eu 1000 de euro pe lună, îţi dau casă, îţi dau tot„.

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dezvăluiri şocante. Fulgy ar fi ameninţat-o cu moartea

Artista ia, însă, în calcul faptul că mesajul ar fi putut fi scris de oricine în numele lui Fulgy.

Eu nu ştiu dacă a fost băiatul tatălui meu sau altcineva. Eu primesc foarte multe mesaje. M-am linistit putin că am văzut că a ieşit tatăl meu şi a spus că totul este marketing pentru că probabil a fost ceva care să mă facă pe mine să vorbesc şi să fac scandal. Eu nu voi face asta, voi trata totul aşa cum se cuvine. Dar vreau sa se sesizeze pentru că mi-au fost copiii amenintati. Eu niciodată nu am vorbit cu Fulgy. Eu sunt crescută de mama mea, sunt mai mult cu japca pe lângă această familie. Chiar dacă port acest numea, nu am făcut rău nimănui.

Pe mine mă ajută doar Dumnezeu, El s-a ocupat de mine, de educatia mea, de familia mea. Eu nu am vorbit cu familia mea pentru că nu vreau să deranjez pe nimeni. Mi-a dat Dumnezeu înţelepciunea să înţeleg situaţia, şi eu sunt mamă la rândul meu, acum eu vorbesc pentru că mă descurc, m-a iubit Dumnezeu, am fost criticată că mi s-au deschis foarte multe uşi datorită vouă, presei„, a declarat Ramona.

Mai mult decât atât, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a mai spus că indiferent de atitudinea pe care tatăl ei o va avea faţă de ea, ea întotdeauna îl va considera părintele ei și niciodată nu va face nimic care să denigreze numele Clejanilor.

Pâna voi muri, Ioniță rămâne tatăl meu, iar eu voi duce acest nume cu sfințenie. Nu vreau să denigrez această familie pe care eu o iubesc și o respect. Trebuie să-mi cresc și eu copilașii mei, să nu treacă și ei prin ce am trecut eu”, a explicat Ramona Manole.

Citeste si Floricica Dansatoarea l-a cerut în căsătorie pe Fulgy. Vrea sa-l aducă pe calea cea bună pe fiul rătăcitor: ”Gata, îl iau pe Fulgy de nevastă. Îl fac eu om! Domnişoria mea face minuni” VIDEO