Fiica purtătorului de cuvânt al Kremlinului, supărată cu privire la sancţiunile internaţionale care o vizează: Mi se pare complet nedrept şi nerezonabil

Fiica de 24 de ani a purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, susţine că este ”complet nedrept şi nerezonabil” să fie vizată de sancţiuni internaţionale, ea neavând nicio legătură cu situaţia creată, potrivit Nexta.

20 mart. 2022, 09:18

Fiica purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin este revoltată după introducerea sancțiunilor internaționale Rusiei. Elizaveta Peskova, care traieste la Paris, consideră aceste măsuri complet nedrepte și nerezonabile.

„Mi se pare complet nedrept şi nerezonabil. Am fost foarte surprinsă, pentru că este ciudat să împună sancţiuni unei persoane care are 24 de ani şi nu are nicio legătură cu situaţia”, a declarat Elizaveta Peskova, fiica lui Dimitri Peskov, potrivit Nexta.

Citeşte şi: Adolescentul care a fugit de război de două ori, în doar un an. Băiatul de 14 ani și-a părăsit casa din Afgnaistan și se mutase în Ucraina!

Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a fost vizat de primele sancţiuni impuse de SUA la 3 martie. La 12 martie, măsurile s-au extins asupra soţiei sale şi a celor doi copii adulţi.

Citeşte şi: Atrocitățile războiului ascunse la Belarus. Cadavre ale miilor de soldați ruși morți, cărate în vagoane și autobuze și trimise înapoi la Moscova: ”Morgile sunt asfixiate! Soldații răniți sunt desfigurați și nu le poți asculta strigătul de durere”

Aceştia duc „stiluri de viaţă luxoase care nu sunt în concordanţă cu salariul de funcţionar public al lui Peskov”, a anunţat Trezoreria americană.