Fiica secretă a lui Ioniţă de la Clejani, care cerşeşte la Londra, este gravidă în şapte luni

Secretul cel mai bine păstrat de Ioniţă din Clejani a ieşit la iveală. Muzicianul mai are o fiică dintr-o aventură cu o cântăreaţă de muzică lăutărească, însă aceasta nu beneficiază de aceleaşi privilegii precum copiii legitimi ai artistului.

02 iul. 2014, 10:26
Fiica secretă a lui Ioniţă de la Clejani, care cerşeşte la Londra, este gravidă în şapte luni

Puţini sunt cei care ştiu faptul că Ioniţă din Clejani mai are o fiică, pe nume Ramona, în vârstă de 20 de ani, născută dintr-o aventură cu o solistă de muzică de petrecere, scrie libertatea.ro. Artistul a cunoscut-o pe femeie la finalul anilor 90. Din spusele femeii, Ioniţă ar fi mai trebuit să aibă urmaşi, dacă nu ar fi obligat-o pe aceasta să avorteze, rând pe rând, copiii.

Citeşte şi Fiica din flori a lui Ioniţă de la Clejani cerşeşte în Londra FOTO

A lăsat-o totuşi să se nască pe Ramona, fiica secretă a cântăreţului, cu care acesta nu are o relaţie tocmai bună.

Ramona trăieşte în prezent la Londra. În vârstă de 20 de ani, fata este însărcinată în 7 luni şi îşi duce existenţa de azi pe mâine din cerşit.

Citeşte şi Margherita de la Clejani a dezvăluit SECRETUL siluetei sale

„Eu sunt un om luptător, dar mi-e foarte greu. Aici câştig cam 60-70 de euro pe zi din cerşit. Sunt însărcinată în luna a şaptea, deci nu am cum să fiu o prostituată, cum vorbeşte lumea. Tot timpul trimit acasă bani fetiţelor mele”, a declarat Ramona, fiica lui Ioniţă de la Clejani, la Kanal D.