Fiica şefului Comisiei pentru controlul SRI, mesaj pentru protestatari: „Sunteţi un haos desăvârşit. Mi-e scârbă”

Fiica lui Adrian Ţuţuianu, şeful Comisiei pentru controlul SRI, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj strigător la cer adresat protestatarilor din Piaţa Victoriei.

03 feb. 2017, 20:23

Ruxandra Ţuţuianu, fiica senatorului PSD, Adrian Ţuţuianu nu a rămas indiferentă faţă de protestele oamenilor din Piaţa Victoriei. Aceasta a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care îi jignea pe toţi cei care au protestat în ultimele zile.

„Dacă tot ieşiţi ca oile în Piaţa Victoriei, cu toate că nu-mi pasă câtuşi de puţin de urletele voastre prost informate, îmi pasă de ce văd că lăsaţi în urmă! Nu e de mirare că ieşiţi ca în junglă, sunteţi un haos desăvârşit! Adunaţi-vă mizeriile, sticlele, hârtiile, mâncarea de pe jos! Ajung bătrânii să strângă după voi. Mi-e scârbă!, a scris Ruxandra Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Sute de mii de persoane protestează în Piaţa Victoriei din Capitală, dar şi în marile oraşe, faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă prin care sunt modificate codurile penale. Proteste se anunţă şi la sfârşit de săptămână, după ce în ultimele trei zile, în București și zeci de orașe din țară, sute de mii de oameni au ieșit în stradă pentru a protesta față de Ordonanța de modificare a Codului Penal.