Fiica şi fosta amantă a lui Dinu Patriciu, acuzate de soţia omului de afaceri că i-au furat bijuteriile

Soţia omul de afaceri Dinu Patriciu, susţine că fiica acestuia şi fosta amantă i-au furat bijuterii din casă. Judecătorii vor decide vineri dacă probele depuse de Dana Patriciu sunt suficiente pentru începerea urmăririi penale. 

10 oct. 2014, 09:44
Fiica şi fosta amantă a lui Dinu Patriciu, acuzate de soţia omului de afaceri că i-au furat bijuteriile

Totul a început în anul 2013, când Dana Patriciu susţine că, la întoarcerea dintr-o călătorie din Franţa, a constatat că i-au dispărut mai multe bunuri, informează România TV.

Citeşte şi Văduva lui Dinu Patriciu a renunţat la doliu la aproape două luni de la moartea miliardarului FOTO

Era vorba de bijuterii, haine, ceasuri şi genţi de firmă, toate în valoare de peste 300.000 de euro. După ce vorbit cu angajaţii, a aflat că în lipsa ei acasă a fost fiica lui Dinu Patriciu, Ana, precum şi presupusa amantă a omului de afaceri Melanie Chen, care nu ar fi plecat cu mâna goală. 

La acel moment, Dana Patriciu a depus o plângere la poliţie, dosarul a mers mai departe, dar s-a dat neînceperea urmăririi penale.

După moartea lui Dinu Patriciu, Dana a deschis din nou acest dosar, care se află vineri pe masa judecatorilor de la Judecătoria Sectorului 1. Ei trebuie să decidă dacă cele două suspecte au comis într-adevăr infracţiunea de furt calificat. 

Citeşte şi Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT de o bancă belgiană

Numele lui Dinu Patriciu mai apare într-un proces, la Judecătoria Secorului 3. El o dăduse în judecată pe o fostă angajată pe care o împrumutase cu 100000 de euro, iar aceasta nu i-ar fi returnat banii la timp. 


loading...
Partenerii noștri