Fiica spionului Serghei Skripal, Iulia, atacată cu agent neurotoxic, a ieşit din starea critică

Iulia Skripal, fiica fostului spion rus Serghei Skripal, care a fost rănită în urma atacului neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este în condiţie critică, iar starea ei s-a îmbunătăţit, a anunţat directorul Spitalului. 

29 mart. 2018, 14:54
Fiica spionului Serghei Skripal, Iulia, atacată cu agent neurotoxic, a ieşit din starea critică

În schimb, medicii au informat că tatăl ei, Serghei Skripal, se află în continuare în stare critică.

„Sunt încântată să anunţ o îmbunătăţire a stării domnişoarei Skripal”, a declarat Christine Blanshard, directorul Spitalul Districtului Salisbury.”Aceasta a răspuns la tratamente, dar continuă să primească îngrijire medicală 24 de ore pe zi. Vreau să profit de această oportunitate pentru a mulţumi încă o dată personalului Spitalului Districtului Salisbury pentru îngrijirea de calitate a pacienţilor în ultimele săptămâni”, a mai adăugat Christine Blanshard, potrivit Mediafax

Citeşte şi Rusia crede că serviciile secrete ale regatului ar fi autoarele atacului chimic împotriva unor cetăţeni ruşi

La 4 martie, Serghei Skripal, fost colonel în cadrul serviciului militar rus de informaţii (GRU), şi fiica lui de 33 de ani, Iulia, au fost găsiţi inconştienţi în oraşul Salisbury, situat la circa 100 de kilometri vest de Londra. Cei doi ar fi fost atacaţi cu o substanţă neurotoxică. Rusia a respins toate acuzaţiile.

În total, 21 de persoane au primit îngrijiri medicale după ce au inhalat vapori ai substanţei folosite în atac.


loading...