Fiica unui bărbat mort din cauza coronavirusului la Suceava, mărturie cutremurătoare: „Le-au dat ordine să-l ducă direct la groapă”

Fiica unui bărbat mort din cauza coronavirusului la Suceava face mărturii cutremurătoare. Femeia crede că tatăl său a luat virusul din spital. 

31 mart. 2020, 07:56
Fiica unui bărbat mort din cauza coronavirusului la Suceava, mărturie cutremurătoare: „Le-au dat ordine să-l ducă direct la groapă”

Fiica bărbatului povesteşte că tatăl său în vârstă de 70 de ani avea insuficienţă renală şi cardiacă. Femeia spune că bărbatul a mers la dializă, apoi a fost internat în spital. Din păcate, de la spital a ajuns direct în groapă. 

„Să moară fără suflet pe acolo, chinuiţi şi nici măcar să se uite nimeni. I-au dat o hârtie în care spune că este infectat cu virusul ăsta, doar atât, deci niciun alt diagnostic, altceva absolut nimic.

Tatăl meu într-adevăr a avut insuficienţă renală, insuficienţă cardiacă, eu am fost în ţară la începutul lunii martie. Ei bine, el atunci şi-a revenit un pic, a intrat în dializă. Săptămâna trecută, sâmbătă, avea dializă.

El trebuia să stea vreo patru ore la dializă. În ultima oră a fost sunată mama: ‘Veniţi repede că se simte foarte rău şi cred că trebuie internat la spital’. Trei zile mama s-a rugat şi a sunat. Nu i-au spus nimic.

L-au pus în comă indusă, fără să anunţe familia. Deci mama s-a dus la vizită şi a rămas blocată. Lângă uşă, nu era nicio asistentă, nu era nimic. A văzut patul gol. Eu cred că în spital s-a infectat. Acolo unde sunt medicii infectaţi. Le-au dat ordine să îl ducă de la spital direct la groapă! Şi să fie înmormântat foarte repede”, a povestit fiica bărbatului decedat la spitalul din Suceava, potrivit antena3.ro.

Reamintim că ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat, luni seară, carantinarea municipiului Suceava, unde se află 593 de cazuri de infectare cu coronavirus.

De asemenea, sunt în carantină 8 comune din zona limitrofă.

Citeşte şi Alte trei persoane infectate cu coronavirus au murit în România. Bilanţul deceselor a ajuns la 68