Filmarea-bombă care poate explica moartea lui Emi Pian. Avertismentul ignorat care l-at fi costat viaţa pe liderul Duduienilor VIDEO

O filmare-bombă ar putea face lumină în cazul morții lui Emi Pian. Clanurile interlope și-au declarat război în urmă cu câteva luni, într-un live pe Facebook, dar autoritățile nu au acționat.

12 aug. 2020, 07:48
Filmarea-bombă care poate explica moartea lui Emi Pian. Avertismentul ignorat care l-at fi costat viaţa pe liderul Duduienilor VIDEO

Emi Pian ar fi fost ucis pentru că nu a respectat interdicțiile dictate de clanurile rivale și le-a încălcat sfera de influență pe care acestea o aveau în Ilfov și mai multe cartiere din Capitală, scrie wowbiz.ro.

Asta reiese dintr-o filmare făcută în urmă cu câteva luni, în care mai mulți capi ai unor clanuri interlope din jurul Bucureștiului, în frunte cu Nat, unul dintre liderii Clanului Sadoveanu, își avertizează rivalii să-și vândă casele din cartierele pe care ei le dețin și să plece de acolo!

Printre cei vizați se număra și Emi Pian, membru al clanului Duduianu, care până recent avea carterul general în Pantelimon. Recent, aceștia și-au extins zona de influență, EmiPian însuși mutându-se în Rahova. Deloc întâmplător, Emi Pian a murit în Giulești, o zonă unde avea „interdicție”.

„Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit”, spun clanurile din nordul Capitalei, în dialectul rrom.

„Fiecare ne-am luat cartierul nostru. Ne-am luat câte un cartier. Nu aveți voie, vere, să veniți peste zonele noastre: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești. Duceți-vă, frate, în oraș! Duceți-vă unde nu sunt țiganii din țigănie! În caz că faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia! Așa că vedeți-vă de treaba voastră, vere! Luați-vă unde vedeți, în alte părți. Îndepărtați-vă se sectoarele astea ale noatre, că nu este cazul! Aici facem discuții! În cazul că v-ați luat, să le vindeți! Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile! Suntem și noi strânși aici, cum am mai anunțat mai devreme: Chiajna Dragomirești, Chitila, Rudeni, 1 Mai, Chibrit. Suntem toți stânși aici, vere, pentru o situație, o parte mică… Și zic să încep discuția că deja sunt 200 de persoane pe live. Stazian, uite-l aici, copiii lui, frații lui. Gazovici, care este acolo, Paloș… Nu permitem nimănui, frate! Cine și-a luat case în zonele alea, în părțile alea, încercați să le vindeți că nu stați acolo!

Să nu vi se pară suspect peste o lună, două, trei după live-ul ăsta pe care l-am făcut, dacă nu dați curs să vă vedeți de treaba voastră și mai veniți pe zonele ce s-au pronunțat, să nu vă pară suspect când ne facem discuții, vere! Și căutați în termen de 3 luni, 6 luni de zile din acest moment să vindeți, vere, proprietățile voastre. Atâta timp cât ați îndrăznit să faceți pasul ăsta, păi mâine vă mutați și cu mine pe stradă! Și în Chitila (zonă controlată de Clanurile Sadoveanu și Rinu, n.r.) și la Chibrit!

Care stai acolo trebuie să întrebi întâi la țigănie dacă îți dă voie să iei pe zona lor! Să îți asumi! Cel ce nu și-a asumat o să răspundă toată viața lor de acum încolo!”, sunt mesajelele războinice transmise de șefii clanurilor pentru cei care își permită să le încalce teritoriul.