Filmele lunii ianuarie 2022. Ce să nu ratați la început de an. Rulează chiar acum în cinematografele din țară

Poate că vă întrebați ce filme să mai urmăriți în luna ianuarie. Nu vă faceți griji, au apărut producții noi în cinematografele din țară care vă așteaptă să le vizionați.

18 ian. 2022, 22:57
Filmele lunii ianuarie 2022. Ce să nu ratați la început de an. Rulează chiar acum în cinematografele din țară

Iată filmele lunii ianuarie 2022 pe care le puteți vedea la cinema:

Scream

Filmele lunii ianuarie 2022. „Scream” e o serie de filme destul de cunoscută, iar acum apare partea 5. Urmărește tot povestea lui Sidney Prescott, care se întoarce în orașul natal cu intenția de a afla identitatea autorului unei noi serii de crime sălbatice. Actorii din primele filme revin. Vorbim despre Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette și mulți alții. A avut premiea pe 14 ianuarie și încă îl puteți vedea în cinetografele din țară.

Primul film a apărut încă din 1996. Sidney, studentă în orașul fictiv Woodsboro, a devenit ținta unui ucigaș în serie deghizat cu ajutorul unei măști de Halloween. Filmul a fost un succes financiar încasând 173 de milioane $ în lumea întreagă, și devenind cel mai profitabil film de groază din Statele Unite. Ca urmare a acestui succes, filmul a fost urmat de trei sequeluri: Scream 2, Scream 3 și Scream 4.

The King’s Man

Filmul e o continuare a celorlalte cu același nume. De această dată vedem cum a fost înființată agenția Kingsman și cum au încercat să oprească declanșarea Primului Război Mondial. În rolurile principale îi avem pe Ralph Fiennes (din Harry Potter), Rhys Ifans, Gemma Arterton, Harris Dickinson.

Miracol

Avem și un film românesc pe lista celor nou – apărute. Împărțit în două capitole, „Miracol” o urmărește pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată pentru a merge la spitalul din orașul vecin. Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere întâlnește o soartă neașteptată.

Distrbuție: Ioana Bugarin, Marian Râlea, Emanuel Pârvu, Ana Ularu, Valentin Popescu, Valeriu Andriuță, Vasile Muraru, Ion Grosu, Ovidiu Crișan.

The 355

The 355 e un film de spionaj care adună o echipă senzațională de actrițe. Când o armă secretă cade în mâinile mercenarului, agentul CIA Mason „Mace” Brown (actrița nominalizată la Oscar® Jessica Chastain) trebuie să-și unească forțele cu rivalul agent german Marie (Diane Kruger), fost aliat MI6 și specialistul în tehnologie de vârf, Khadijah (câștigătoarea unui Oscar®, Lupita Nyong’o). Împreună cu psihologul columbian Graciela (Penélope Cruz, câștigătoare a unui Oscar®), pornesc într-o misiune letală și vertiginoasă de a recupera arma, încercând să fie cu un pas înaintea unei femei misterioase, Lin Mi Sheng (Bingbing Fan, X-Men: Days of Future Past).

The Matrix Resurrections

E o continuare a celebrelor filme Matrix. Îi aveți pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo și Trinity. În The Matrix Resurrections ne poartă înapoi la cunoscuta lume a două realități: cea de zi cu zi și cea din spatele ei. Pentru a afla dacă realitatea lui este o construcție fizică sau mentală și pentru a se cunoaște cu adevărat, domnul Anderson va trebui să urmărească încă o dată iepurele alb.

Tre piani

O succesiune de evenimente va afecta radical viața membrilor a trei familii, locatari ai unui complex luxos de locuințe din Roma. Pe o perioadă de zece ani, viața obligă personajele să facă față conflictelor care afectează relațiile dintre frați, părinți și copii, soți și soții. Alegerile pe care le face fiecare dintre ei reflectă probleme morale universale și au repercusiuni asupra vieții lor.