Filmele și serialele lunii iulie 2022. Ce putem urmări în această lună pe Netflix, HBO Max sau Disney Plus

Luna iulie a venit cu noi filme și seriale mult așteptate de cinefili. Acum că avem tot mai multe platforme de streaming, iar producțiile apar online pe bandă rulantă, suntem la un singur click distanță să vizionăm orice ne dorim.

10 iul. 2022, 11:17
Filmele și serialele lunii iulie 2022. Ce putem urmări în această lună pe Netflix, HBO Max sau Disney Plus

Pe lângă Netflix, Hbo Max, Amazon Prime, din luna iunie s-a lansat și Disney Plus în România, iar utilizatorii pot urmări conținut original Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic.

Ce vedem în luna iulie pe Netflix

„Stranger Things 4: Volumul 2” şi „Virgin River” sunt unele din titlurile aşteptate ale lunii.

Stranger Things, sezon 4

Sezonul patru din „Stranger Things” a apărut de pe 1 iulie pe Netflix. Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

Persuasion, 15 iulie

Un alt film mult așteptat este Persuasion, un film cu Dakota Johnson, o adaptare a romanului omonim, semnat de Jane Austen. Anne Elliot este o nonconformistă cu mentalitate modernă, care trăiește împreună cu familia ei de snobi, aflată în pragul falimentului. Atunci când Frederick Wentworth, bărbatul pe care l-a lăsat să plece, revine pe neașteptate în viața ei, Anne trebuie să decidă dacă vrea să lase trecutul în urmă sau preferă să-și asculte inima odată cu această nouă șansă. O adaptare a romanului omonim, semnat de Jane Austen.

The Gray Man, 22 iulie

The Gray Man este un fost agent CIA, Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six. Pescuit dintr-un penitenciar federal și recrutat de fostul supraveghetor, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), Gentry a fost cândva un negustor al morții extrem de priceput, apreciat de Agenție. Acum, însă, roata s-a întors și Six a devenit ținta, fiind urmărit în întreaga lume de Lloyd Hansen (Chris Evans), un fost coleg de la CIA, dispus să facă orice pentru a-l elimina. Agenta Dani Miranda (Ana de Armas) este de partea lui, iar el va avea nevoie de toată susținerea posibilă.

Filme și seriale pe Hbo Max

Prinde-mă, dacă poți (Catch me if you can)

În acest film bazat pe o poveste adevărată, un agent FBI îl urmărește pe Frank Abagnale Jr. care, înainte de a împlini 21 ani, a falsificat cecuri în valoare de milioane de dolari în timp ce s-a prefăcut că este pilot, doctor și avocat. Cu Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Nathalie Baye

Trăind printre demoni 2 (The Conjuring 2)

Trăind printre demoni 2 este un film american supranatural din 2016 regizat de James Wan. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Frances O’Connor și Neal Parks. Este al doilea film din seria Trăind printre demoni și Annabelle.

Băiatul în pijama vărgată (The Boy in Striped Pyjamas)

Acțiunea filmului se petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar povestea e prezentată din perspectiva inocentă a lui Bruno, fiul de 8 ani al comandantului unui lagăr de concentrare, care se împrietenește cu un băiat evreu. Cu: Asa Butterfield, Amber Beattie, David Hayman

Aviatorul

Howard Hughes, cel mai rapid om în aer și cel mai bogat om de la sol. A făcut filme incredibile, a sedus starlete de la Hollywood și a construit avioane rapide sofisticate cu care a distrus recorduri de viteză. Cu Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Kate Beckinsale, John C. Reilly.

Venom. Să fie carnagiu

Este un film american de supereroi din 2021, care prezintă personajul Marvel Comics Venom, produs de Columbia Pictures în asociere cu Marvel. Distribuit de Sony Pictures Releasing, este al doilea film din Universul Spider-Man de la Sony și continuarea lui Venom.

The Little Drummer Girl

Charlie, o actriță talentată plină de pasiune, cunoaște un străin în Grecia, în timp ce spionul Kurtz îi caută pe cei responsabili de un atentat cu bombă în Germania. Cu Florence Pugh, Alexander Skarsgard, Michael Shannon.

Filme pe Disney Plus

Moarte pe Nil (Death on the Nile)

„Moarte pe Nil” este un film thriller regizat de Kenneth Branagh, care interpretează și rolul principal. Este bazat pe un roman omonim de Agatha Christie. Pacea și liniștea de pe vasul de croazieră S.S. Karnak se evaporă după ce o tânără moștenitoare este ucisă. Renumitului detectiv belgian Hercule Poirot, aflat în vacanță la bordul navei, i se încredințează sarcina importantă de a-l identifica pe pasagerul responsabil pentru crimă înainte să ucidă din nou.

Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine este un film american de tragicomedie din 2006 și debutul regizoral al echipei soț-soție formată din Jonathan Dayton și Valerie Faris. Olive, în vârstă de șapte ani, are o singură dorință: să câștige concursul de frumusețe Little Miss Sunshine. Insoțită de familia ei disfunctională, Olive pornește într-o călătorie plină de aventuri spre California.