Filmul de pe Netflix, care a bătut orice record în ultimele zile! Milioane de abonați l-au văzut deja

Platforma Netflix a dat lovitura cu un film pe care mulți îl așteaptă încă din copilărie! Despre ce peliculă este vorba, află în articol.

29 dec. 2023, 09:40
Filmul de pe Netflix, care a bătut orice record în ultimele zile! Milioane de abonați l-au văzut deja
Netflix

Netflix a dat lovitura din nou! Este vorba despre un film pe care mulți îl aștepta încă din copilărie!

Citește și Filmul care a rupt topurile Netflix cu doar câteva zile înainte de Crăciun! Scenariul apocaliptic în care joacă Julia Roberts a speriat un mapamond întreg

„Chicken Run: Dawn of the Nugget” este continuarea unei pelicule de succes din anul 2000, iar de când s-a lansat, partea a doua a bătut toate recordurile de pe platforma de streaming!

Filmul de animație spune povestea unor pui britanici, care își pun speranța în cocoșul Rocky Rhodes, pentru a evada de la ferma unde urmau să fie transformați în mâncare de către proprietarii lor.

Astfel, 23 de ani mai târziu, Netflix a lansat continuarea aventurii, iar filmul a spart deja o mulțime de recorduri.

S-a lansat la începutul acestei luni pe 8 decembrie, iar filmul „Chicken Run: Dawn of the Nugget” a avut parte de recenzii, în general, pozitive și multă lume recomandă filmul și altora.

Persoanejele din primul film se întorc și în a doua parte, ducând o viață liniștită într-o comunitate idilică de pui.

Acum deja căsătoriți, Ginger (Thandiwe Newton) și Rocky (Zachary Levi), au deja o fiică adolescentă, pe nume Molly, potrivit TheIndependent.com.

Tânăra găină este foarte interesantă de ce se întâmplă dincolo de hotarul comunității de pui, iar lucrurile vor lua rapid o întorsătură întunecată.

Cât durează animația

O critică adusă acestei pelicule ar fi faptul că acțiunea pare a fi destul de tipică pentru o peliculă de acest gen, fără să dea dovadă de originalitate.

Pe lângă cele menționate mai sus, mai multe filme de animație din ultimul timp și-au atras acest comentariu din partea criticilor, mai ales cele produse de compania Pixar, de mult considerată standardul de calitate pentru filmele de animație.

Te-ar putea interesa și Singurul film românesc care a rupt topurile Netflix! Regizorul Ştefan Mandachi: „A devenit un fenomen! Acesta a fost scopul”

„Chicken Run: Dawn of the Nugget” are o durată de o oră și 41 de minute. Deci, pune-te comod în canapeaua ta din sufragerie și urmărește minunata peliculă animată, care sigur îți va plăcea!