Filmul pentru care KIM JONG-UN şi-a EXECUTAT FOSTA IUBITĂ a apărut pe internet VIDEO

Presa chineză a oferit publicităţii un film controversat, în care trei tinere dansează pe o piesă de-a lui Elvis Presley, îmbrăcate sexy, clipul fiind considerat motivul pentru care Kim Jong-Un, dictatorul Coreei de Nord, şi-a executat iubita alături de alţi 11 artişti locali.

06 sept. 2013, 14:29

Filmul prezinta trei dansatoare care dansează pe una dintre melodiile lui Elvis, Aloha Oe. Cu toate acestea, se pare că Hyon Song-wol este una dintre tinere, această producţie fiind considerată pornografică de către dictator, conform Daily Mail.

Citeşte şi Răzbunare crudă. Dictatorul Coreei de Nord a ordonat împuşcarea fostei sale iubite

Potrivit unor informaţii recente, 12 artişti, printre care şi o fostă iubită a dictatorului, au fost executaţi în public cu ajutorul unor arme automate. Inedit este faptul că filmul de mai jos pare să fie motivul pentru care oamenii respectivi au murit. Un raport nord-coreean a arătat că mai multe vedete locale au fost acuzate că s-au filmat în timp ce întreţineau relaţii sexuale. Mai mult, o parte dintre muzicieni au avut Biblii, care sunt interzise în Coreea de Nord.

Citeşte şi IMAGINI RARE: Femei-soldat cu fuste foarte scurte în armata Coreei de Nord VIDEO

Clipul a fost postat pe un site chinezesc, fiind văzut de peste 700.000 de oameni într-un timp record. Deoarece actuala soţie a lui Kim, Ri Sol-ju, a făcut odată parte din grupul de artiste, analiştii cred că ea şi-a dat acordul pentru execuţie.