Filmul „Singur acasă”, lider de audienţă pe Pro TV

Filmul "Singur acasă" a fost difuzat pe Pro TV a 15-a oară, devenind, din nou, lider de audienţă. Prima parte a seriei "Home alone" a fost urmărită de milioane de telespectatori, cifrele fiind asemănătoare cu cele de anul trecut. A fost de aproape două ori peste Antena 1, iar Kanal D a fost mult în urmă.

06 dec. 2020, 14:58
Filmul „Singur acasă”, lider de audienţă pe Pro TV
Filmul "Singur acasă", lider de audienţă pe Pro TV

Filmul „Singur acasă”, lider de audienţă. Aproximativ 2,2 milioane de români au urmărit prima parte a filmului de Crăciun, potrivit Paginademedia.ro.

La nivel național, filmul de Crăciun a pus pe primul loc Pro TV, la mare distanță față de Antena 1, fiind urmărit de 2.241.000 de telespectatori. Antena 1, cu gala „Te cunosc de undeva”, s-a clasat pe poziția secundă cu 1.627.000 de urmăritori, iar Kanal D abia a strâns jumătate de milion de urmăritori cu gala „Bravo, ai stil”.

Surpriza în top a fost TVR 2, care s-a clasat pe locul 4, cu un film din 1967, „Dumnezeu iartă, eu, nu”, fiind urmărit de aproximativ 473.000 de telespectatori.

Filmul „Singur acasă”, lider de audienţă

La nivel urban, tot Pro TV s-a clasat pe locul 1, înregistrând 1.036.000 de privitori, în medie, potrivit sursei menţionate mai sus.

La nivel comercial, tinerii au urmărit și ei Singur Acasă pe Pro TV. Filmul a atras în fața televizoarelor 551.000 de urmăritori, având o cotă de share impresionantă – 36.5%.

Citeşte şi:  Elena Lasconi are o avere considerabilă. Ce salariu avea la Pro TV prezentatoarea care a devenit primar la Câmpulung Muscel

Pro TV, învins de Antena 1 chiar de ziua lui

Pentru prima dată în istoria de 25 de ani a trustului, Pro TV a fost învins de Antena 1 chiar de ziua lui. Postul din Pache Protopopescu a fost înfiinţat de Ziua României, astfel are motiv dublu de sărbătoare.

Toată ziua a fost fruntaş postul Antena 1, oe toate segmentele de public. Puțin peste 850.000 de privitori s-au uitat, în medie, la Antena 1 în prima zi din decembrie, scrie aceeaşi sursă Paginademedia.ro.

Pro TV, de ziua lui, s-a clasat pe poziția secundă pentru prima dată în ultimii 25 de ani. Aproximativ 786.000 de privitori au urmărit programele propuse de Pro TV pe 1 decembrie.

În ceea ce privește prime-time-ul (19:00-23:00), Pro TV a stat și mai rău pe național, acolo unde a căzut pe locul trei. Pe urban și comercial a revenit pe doi, dar sub Antena 1.

De menționat că Chefi la Cuțite a învins, de asemenea, Vocea României. Chefii au condus topul pe toate segmentele, în timp ce ediția specială din Vocea s-a clasat pe trei pe național și urban, potrivit sursei menţionate mai sus.