Filmul unei tragedii. Ultimele clipe din viaţa femeii omorâte pe trecerea de pietoni, la Constanţa VIDEO

O cameră de supraveghere a surprins ultimele momente din viaţa femeii omorâte pe o trecere de pietoni din Constanţa, chiar în noaptea de Anul Nou. Femeia de 60 de ani n-a avut nicio şansă să scape după ce a fost lovită în plin de şoferul băut şi cu permisul suspendat. Tânărul a fost arestat preventiv.

03 ian. 2014, 07:30
Filmul unei tragedii. Ultimele clipe din viaţa femeii omorâte pe trecerea de pietoni, la Constanţa VIDEO

Camerele de supraveghere o arată pe femeia de 60 de ani mergând pe trotuar, cu doar câteva momente înainte de tragedie. Nimeni nu se gândea că aveau să fie ultimele momente din viaţa ei. Imediat după acest moment, ea a fost spulberată pe trecere de şoferul băut şi fără permis.

Când a fost găsit de poliţişti, şoferul vinovat nu se trezise încă din beţie. Acesta avea o alcoolemie de 0,99 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Mai mult, avea şi permisul suspendat.

Bărbatul a mai rănit o tânără de 25 de ani, în timp ce traversau strada. Tragedia a avut loc în Constanţa, chiar în prima zi din an. Tânărul este cunoscut ca un şofer cu probleme. El a avut până acum permisul suspendat de 7 ori, de 3 ori pentru că a condus băut.

Citeşte şi Tânărul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni a avut permisul suspendat de şapte ori

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, Florin George Belu, de 28 de ani, a obţinut permisul de conducere în martie 2006, iar în luna octombrie a aceluiaşi an a fost înregistrată şi prima abatere, poliţiştii suspendându-i permisul după ce l-au depistat la volan în stare de ebrietate. Tot sub influenţa băuturilor alcoolice a fost prins la volan şi în anii 2007, 2011 şi 2013, ultima dată chiar înainte de a ucide o femeie pe trecerea pentru pietoni. De asemenea, în anul 2009, tânărul a avut permis reţinut de două ori, o dată pentru neacordare de prioritate, iar a doua oară pentru depășire neregulamentară, în timp ce în 2010 permisul i-a fost reţinut pentru cumul de puncte.

El a fost prezentat în instanţă, joi dimineaţă, sub acuzaţiile de ucidere din culpă, conducere în stare de ebrietate şi părăsirea locului accidentului, magistraţii Judecătoriei Constanţa emiţând pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.