Final de weekend cu nunţi de fiţe! Andreea Tonciu şi Raluca Bădulescu păşesc, duminică, în faţa altarului VIDEO

Andreea Tonciu şi Raluca Bădulescu păşesc astăzi în faţa altarului şi s-au pregătit din plin pentru marele eveniment. Raluca Bădulescu va îmbrăca o rochie de aur cu trenă de 7 metri, care cântăreşte câteva kilograme bune. În schimb, Andreea Tonciu a pregătit pentru invitaţi un meniu exclusivist, de cinci stele, pe care îl vor degusta din farfurii poleite cu aur. 

04 sept. 2016, 11:23
Final de weekend cu nunţi de fiţe! Andreea Tonciu şi Raluca Bădulescu păşesc, duminică, în faţa altarului VIDEO

Raluca Bădulescu a pregătit petrecerea de vis, după 9 ani de relaţie cu actualul soţ. Pentru că au făcut luna trecută cununia religioasă, cei doi au pregătit o petrecere de lux unde va străluci la propriu! Motivul: tematica e auriul, culoarea preferată a miresei, iar rochia este poleită cu aur.

Rochia este o creaţie a designerului Cătălin Botezatu. Are o trenă de 7 metri şi cântăreşte câteva kilograme bune. 

Despre petrecere se va vorbi mult în showbiz, promite Raluca Bădulescu. Concurenţă îi face însă Andreea Tonciu, care se pregăteşte şi ea să devină mireasă. 

A pregătit însă o petrecere exclusivistă la un restaurant de lux din Capitală. Invitaţii vor fi serviţi cu un meniu de cinci stele nu mai ieftin de 85 euro, dar, atenţie, pe farfurii poleite cu aur. 

Iar Andreea Tonciu promite că va avea printre invitaţi artişti de top, în frunte cu naşii lor: Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.