FINAL TRAGIC. Un concurent de la MasterChef şi soţia sa au decedat într-un accident

Răzvan Gabriel Trifan, în vârstă de 34 de ani, şi soţia acestuia, Maria, în vârstă de 32 de ani, şi-au pierdut viaţa, marţi, într-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judeţul Mureş. Şi fetiţa celor doi, în vârstă de numai un an, a fost rănită grav în accident. 

13 aug. 2014, 16:25
FINAL TRAGIC. Un concurent de la MasterChef şi soţia sa au decedat într-un accident

Cei doi au decedat într-un tragic accident, produs pe raza comunei Saschiz, judeţul Mureş. Şi fiica lor, de doar un an, se află în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean Tg. Mureş, medicii fiind rezervaţi în privinţa diagnosticului, scrie infobraila.ro.

Răzvan Gabriel Trifan şi soţia acestuia, Maria, se aflau în concediu, accidentul având loc pe drumul dintre Braşov şi Sighişoara. Bărbatul se afla la volanul autoturismului, când, între comunele Saschiz şi Vânători, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, chiar într-o curbă, moment în care s-a izbit de un autocar care se întorcea din Grecia şi circula regulamentar. În urma impactului, maşina în care se aflau cei trei a fost proiectată într-un alt autoturism care circula, de asemenea, regulamentar.

Bărbatul şi soţia acestuia au murit pe loc, iar fetiţa lor, aflată pe bancheta din spate, a fost grav rănită. Din primele informaţii, confirmate pentru Infobrăila de Inspectorul de Poliţie Pop Andreea, purtător de cuvânt IPJ Mureş, se pare că brăileanul ar fi adormit la volan.

Citeşte şi Accident TERIBIL în Galaţi. O persoană a murit

Soţii Trifan trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit pe data de 15 septembrie 2012, iar un an mai târziu a venit pe lumea fetiţa: Maria Sofia.

Răzvan Gabriel Trifan lucra în domeniul vânzărilor de aproximativ 10 ani, din 2007 fiind Key Account Representative al Grupului AMC, unul dintre cei mai mari distribuitori din domeniul produselor optice.

Pasionat de gătit, Trifan a participat în anul 2013, la cea de a II-a ediţie a show-ului „MasterChef”, unde a prezentat un sturion în crustă de alune cu scoici gigant. Deşi venise hotărât să câştige „MasterChef”, brăileanul a fost eliminat de cei trei juraţi. Anul acesta, Răzvan a refuzat oferta de a participa la un alt show culinar, anunţând pe un site de socializare şi motivul pentru care a luat această decizie: „Pentru că am două fete minunate, care merită să le gătesc tot ce-mi trece prin cap, pentru că vreau să fiu în fiecare clipă lângă ele, pentru că le iubesc”.

Răzvan a împlinit 34 de ani cu trei zile înainte de tragicul accident.

„Sunt cel mai împlinit, vă am pe voi şi nimic altceva nu-mi lipseşte! Vă iubesc, scumpele mele!”, îi scria atunci bărbatul soţiei sale, care îi urase „La mulţi ani!” pe un site de socializare.

Citeşte şi Tragedie: A murit un finalist Masterchef. Suferea de o boală incurabilă