FINALA ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 28 NOIEMBRIE. Mihai Petre și Elwira, marii câștigători ai Asia Express 2021!

Marea finală a emisiunii Asia Express 2021 a avut loc duminică seară, 28 noiembrie, de la ora 20:00. Ultima cursă a celui de-al patrulea sezon a putut fi văzută pe micile ecrane poate fi urmărit live pe Antena 1 și aplicația Antena Play.

29 nov. 2021, 00:16
FINALA ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 28 NOIEMBRIE. Mihai Petre și Elwira, marii câștigători ai Asia Express 2021!

FINALA ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 28 NOIEMBRIE. Update: Marii câșigători ai sezonului 4 sunt Elwira și Mihai Petre.

Știrea inițială Cele două echipe care se vor întrece în cursă sunt Cuza – Emi și Mihai – Elwira, care se vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro.

FINALA ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 28 NOIEMBRIE. Cursă dramatică, în episodul de azi. Cine sunt mari câștigători!

Ultima pereche eliminată, care a ratat la mustață calificearea în marea finală, a fost cea formată din cântăreața Lidia Buble și sora ei, Estera.

„Suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră. Sunt convins că a fost cea mai tare experiență pentru toți și este în continuare. Cu toții meritam un loc aici.

Acum lăsând orice fairplay, vrăjeală… Hai să ne pupăm undeva. Au ajuns în semifinale trei echipe. Efectiv s-au diferențiat la virgulă. Fiecare a demonstrat în decursul a două luni, tot”, au declarat Cuza și Emi la testimoniale, după ce au aflat că s-au calificat în marea finală.

În cel de-al patrulea sezon Asia Express au participat 9 perechi. Din competiție au făcut parte Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul Francesco, Zarug și Lorelai, Connect-r și Shift, Lidia Buble și Estera, Adriana Trandafir și fiica și Cosmin și Eliza Natanticu.

Mihai Petre și Elwira Duda au făcut confesiuni despre Asia Express, iar în calitate de finaliști ai competiției au mărturisit că nu s-au gândit niciodată la marele premiu, deşi toate sursele îi dau câştigători. Cei doi au dat tot ce e mai bun pe traseu și nu s-a pus problema de banii de la finalul etapelor.

”Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloseale materiale în urma participării, e firesc”, a spus Mihai Petre la Xtra Night Show.

Mihai Petre și Elwira Duda au precizat că de la început competiția a fost foarte grea, însă și mai greu a fost în ultima etapă, cea de dinaintea finalei. Aceștia au precizat că s-au luptat din greu atât din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic, căci probele erau din ce în ce mai dificile.

Totodată, celor doi le era foarte dor de copii, iar faptul că nu i-au văzut de atâta timp îi făcea să cadă și mai mult din punct de vedere psihic, după cum au mărturisit la Xtra Night Show.

Citește și: CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. „Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu”. Mihai Petre şi Elwira Duda, confesiuni după finala Asia Express